Dodaj do ulubionych

Cerazette - sprzedam !!!

04.12.03, 10:34
Sprzedam 1 opakowanie tabletek Cerazette za 25 zł + koszty wysyłki. Jeżeli
ktoś jest zainteresowany proszę o informację !!

Pozdrawiam
Mama Erczka
Obserwuj wątek
    • gretka1 Re: Cerazette - sprzedam !!! 04.12.03, 12:02
      To te tabletki antykoncepcyjne? A czy sa to jedyne takie na rynku, które mozna
      brac podczas karmienia? Ja chcialabym je brac ale najpierw chyba musze do
      lekarza :( A ile normalnie kosztuja i czy sa na recepte? Jestes moze z
      warszawy?
      Pozdrawiam, Gretka
      • lch74 Re: Cerazette - sprzedam !!! 04.12.03, 13:14
        Gretko1 nie wiem czy są jakieś inne tabletki antykoncepcyjne, które można brać podczas karmienia. Najpierw musisz skonsultować się z lekarzem i powinien Ci wypisać receptę jeśli nie ma przeciwskazań. Normalnie kupuję je tylko na receptę za ok.35zł.
        Mamo-eryka a dlaczego chcesz je sprzedać?
        • mama_eryka Re: Cerazette - sprzedam !!! 04.12.03, 14:01
          Chcę sprzedać Cerazette ponieważ generalnie mój organizm bardzo źle toleruje
          wszelkiego rodzaju pigułki. Kiedyś brałam Cilest i non-stop bolała mnie głowa,
          miała obrzęki stawów. Boję się, żeby mi się to nie powtórzyło po Cerazette. Co
          prawda moja pani ginekolog zapewniła mnie, że Cerazette to mini-pigułka ale ja
          wolę nie ryzykować.
          Pozdrawiam
          • lch74 Re: Cerazette - sprzedam !!! 06.12.03, 12:05
            Przed ciążą też brałam Cilest i na początku było OK, ale po pewnym czasie brania zaczęła mnie często boleć głowa... Teraz jako, że karmię małego ssaka biorę Cerazette od 3m-cy i jak narazie wszystko jest OK:-) Cerazette różni się przecież składem od Cilestu i podobnych, składa się tylko z jednego hormonu - bardzo małej ilości progestagenu (dezogestrelu) a nie zawiera estrogenu, a mogłaś przecież nie tolerować właśnie estrogenu w tabletkach Cilest. Myślę, że możesz zaryzykować i przez pewien czas brać Cerazette, przecież w każdej chwili możesz przerwać przyjmowanie tych tabletek i zastosować inną formę antykoncepcji. Oczywiście wybór należy do Ciebie:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka