Dodaj do ulubionych

Odwiedziny

19.12.10, 10:53
Hej. Mam pytanie jakie są Wasze doświadczenia. Ojciec mojego dziecka mieszka 300 km od nas i podczas odwiedzin dziecka chce przywozić także swoich rodziców. Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł ponieważ przez ten krótki czas powinnien jak najintensywniej spędzić czas z dzieckiem a nie dzielić się tym czasem ze swoimi rodzicami. Poradźcie coś proszę. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • braktalentu Re: Odwiedziny 19.12.10, 11:10
      Nie ma znaczenia jak Ty oceniasz ten pomysł. Czas, który dziecko spędza pod opieką ojca "zagospodarowuje" ojciec. Może przywozić dziadków, kochanki, kumpli, kota lub psa. Dziadkowie również mają prawo do kontaktów z wnukami. Lepiej żeby realizowali go w taki sposób, niż żeby wystąpili o ich umożliwienie sądownie.
    • zwiatrem Re: Odwiedziny 20.12.10, 14:35
      Moje dzieci wlasnie chcialy sie widziec z babcia (chociaz z ojcem nigdy) i zostala Im przywieziona.
      Dziadkowie maja inne relacje z naszymi dziecmi, wiec dlaczego na to nie masz pozwolic?
      Z nimi rozwodu nie bralas, to krewni Twoich dzieci.
      • oliwija Re: Odwiedziny 20.12.10, 20:54
        myśle ze ojciec jestodpowiedizlany za to jakspedzi czas z dzieckiem, byleby do domu publicznego tego dzieck anie zabierał. Dziadkowie to najbliżsi krewni dzieckaod strony ojca .. wiec dziecko ma prawo sie z nimi widzieć tym bardziej jeśli mieszkaja tak daleko
        • ma_niusia Re: Odwiedziny 22.12.10, 10:11
          Ja uważam, że to dobry pomysł, powinnaś się cieszyć, że dziadkowie też chcą spędzać czas z dzieckiem. U mnie akurat ojciec nie chce odiwedzać dziecka ale babcia jest u mojego synka co tydzień i bardzo mnie to cieszy, to także ma wpływ na rozwój emocjonalny dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka