xkiniax Ursynów 21.09.07, 10:56 Witam. Może znajdzie się jakaś mama chętna na spacer ze mną i moim 1,5 rocznym synkiem? Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
gemminix Re: Ursynów 28.10.07, 22:08 xkiniax, ja bardzo chetnie. Mój synek ma 13 miesiecy. A gdzie mieszkacie? Ja mieszkam przy stacji Służew i jestem mobilna. Napisz do mnie tu lub maila: gemminix@gazeta.pl . Odezwij sie koniecznie! Będę czekać Odpowiedz Link Zgłoś
strebbp ZABRZE i okolice! 27.09.07, 15:33 Witam! jestem mamą prawie pięciomiesięcznego szkraba i z chęcią poznam inne mamusi z maluchami - najlepiej w wieku Antośka! Jako pierwsze miejsce spotkań proponuję... MULTIKINO - a dokładniej seans w Multibabykino (środa g. 12). Chcę też chodzić z Antkiem na basen do Rudy Śląskiej (zajęcia dla niemowlaków). Zwykły spacerek po parku bądź kawka tudzież lody również mile widziane! mój gg 1714280 Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Toruń 08.10.07, 09:45 Witajcie. Spotykam się już z jedną samodzielną mamą z Torunia. Mamy dzieci w wieku 15 mc. Może ktoś chce do nas dołączyć. Staramy się dostarczyć naszym dzieciom rozrywki i toważystwa, w końcu to jedynaki. A sobie dostarczamy otuchy, porad a czasem paplemy o pierdołkach. Zapraszam do nas. pola782@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: Toruń 03.12.07, 13:24 Ponawiam zaproszenie. Czy nie ma innych samodzielnych mam w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
victoriakr3 Re: jak napisac wniosek o podwyzke alimentów 08.10.07, 16:40 witam wszystkich mam problem mam córke chodzi do zerówki mam przyznane alimenty w kwocie 150zł jej ojciec pracuje dorywczo zarabia około 150zł dziennie unika płacenia alimentów i stałej pracy nie interesuje sie dzieckiem juz 2 lata jak napisac uzasadnienie? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarty2006 Re: Wątek spotkaniowy. 01.12.07, 14:55 witam, ja mieszkam w Warszawie na mokotowie, sama wychowuje 20-miesieczna corke. Chetnie poznalabym kobiety w podobnej sytuacji do mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarty2006 Re: Wątek spotkaniowy,Warszawa Mokotow 01.12.07, 15:00 moj adres meil: ania@brodno.net Odpowiedz Link Zgłoś
souli jestem z ursynowa 11.01.08, 08:10 Jestem mamą trojga dzieci 11lat,15 lat i 9 miesięcy. Mieszkam na ursynowie i nie mam z kim pogadać, chciałabym poznać mamy w podobnej sytuacji, bo inaczej..chyba zwariuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mim100 a może jest jakaś mama z Woli? 13.01.08, 21:48 jestem mamą bliźniaczek 13 miesięcznych i bardzo potrzebuję z kimś pogadać kto wie co znaczy być samotnym mimo że się nie jest samemu bo ma się cudowne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mim100 Re: jestem z ursynowa 13.01.08, 21:50 souli jeśli chcesz pogadać to może gg bo niestety na ursynów nie dojadę( jestem już bez środka komunikacji) napisz na gazetowego maila.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamimar Wrocław-może tym razem? 05.02.08, 12:54 Witam Wrocławianki, próbowałyśmy się skrzyknąć rok temu ale kiepsko poszłomoże tym razem się uda?Ja i mój 4latek zachęcamy pzdr ania Odpowiedz Link Zgłoś
ida2006 Re: Wątek spotkaniowy. 05.02.08, 15:05 hej dziewczyny jestem ze skoczowa jesli ktoras ma ochote na znajomosc to zapraszam.mam ponad 18msc córeczke i jestem samotna mama Odpowiedz Link Zgłoś
monaliza777 mamy z Azorów z 2-3 letnim maluszkiem 11.02.08, 12:14 jak wyżej Sama nie lubie chodzić z mała do parku. A moje dziecko jest ruchliwe i wszędobylskie oraz baaardzo towarzyskie. Czy ktoś ma dzieciaczka o podobnym charakterku? Odpowiedz Link Zgłoś
resia80 Wątek spotkaniowy - Gliwice 19.02.08, 11:36 Witajcie. Mam czteroletnią córeczkę i chętnie poznam mamy z Gliwic i okolicy, które mają dzieci w podobnym wieku, do wspólnej zabawy Pozdrawiam i czekam na kontakt Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
malarys Re: Wątek spotkaniowy - Gliwice 25.02.08, 12:11 resia80 napisała: > Witajcie. > > Mam czteroletnią córeczkę i chętnie poznam mamy z Gliwic i okolicy, > które mają dzieci w podobnym wieku, do wspólnej zabawy > > Pozdrawiam i czekam na kontakt > Agata. witaj Agatko napisz od mnie proszę na adres: malarys@gmail.com pozdrawiam wiosennie? małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkaa84 Mamusie z Krakowa dajcie o sobie znać!!! 22.02.08, 23:22 Cześć poszukuje chętnych mam do spotkań na kawke i na spacerki mam rocznego synka Bartoszka, jeśli znajdzie sie jakaś mama chetna poznania nowej osoby piszcie moniczkaa84@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabet1-1 Re: Wątek spotkaniowy. 28.03.08, 13:21 Witam ! Może spotkam mamy 8 i 9 latów ? Odpowiedz Link Zgłoś