Dodaj do ulubionych

snieg i slonce

25.01.07, 08:31
wczoraj 40cm sniegu, a dzis piekne slonce wink
i swieci mi wink
Obserwuj wątek
    • megan26 Re: snieg i slonce 25.01.07, 09:05
      i znów dobry humorek oby tak dalej. Pozdrawiam
      • mlodytatus Re: snieg i slonce 25.01.07, 09:06
        no bo mam powod wink tobie tez tego zycze zebysw miala powod wink
        • megan26 Re: snieg i slonce 25.01.07, 09:20
          dziękuję i wzajemnie aby każdy dzień przynosił takie powody do radości
          • kilowisni Re: snieg i slonce 25.01.07, 09:30
            snieg tak , ale słonca ani trochę.może zaspy przysłoniły)
          • mlodytatus snieg i slonce i milosc 25.01.07, 09:48
            to milosc wink mam synka i go kocham. postaram sie myslec pozytywnie i wyciagac
            co nejlepsze z tej sytuacji. i dzis mi wychodzi. milosc to cos pieknego i duzo
            potrafi zniesc winkchoc go nie mam przy sobie to itak go mam, bo to moj maly
            skarb wink tylko matki i moj wink i to cos cudownego. patrzyc w jego oczy ( choc
            tylko na zdjeciu) i poprostu wiedziec ze to moje wink
            • megaa Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 12:40
              super, chciałabym kiedyś usłyszeć, jak podobne słowa mówi ojciec mojego syna.
              Ale niestety wątpię, aby po pierwsze kiedykolwiek tak pomyslał a po drugie żeby
              to powiedział
              • mlodytatus Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 13:46
                ale widzisz ze tez sa inne tatusie wink wiec nie strac nadzieji.
                wiadomo ze tacy jak twoj nam psuja opinie, ale coz.

nie ma nic lepszego od wlasnego dziecka. i codziennie jestem dumny z tego co mi
                sie udalo ( z jego mama, tzn ze mamy takiego synka)
                • maria_rosa Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 14:27
                  to moze uda ci się jeszcze coś wskrzesić w mamie twojego dziecka?
                  W każdym razie życzę powodzenia.
                  • mlodytatus Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 14:41
                    dziekuje wink

powiedz, czy jest aktualne takie jedno slowo?????? to niby moje ulubione?
                    • onyx22 Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 14:46
                      Hmm, czemu moja córka nie ma takiego ojcasad czemu nie kazdy facet mysli o
                      dziecku? ja swojemu powiedziałam,zeby to co ma do mnie schował głęboko do
                      kieszeni i przyjechał do dziecka i co... cisza od 2 lat.. sad
                      • mlodytatus Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 14:51
                        widzisz, a ta matka mojego mi napisala ze mam odlozyc dume nabok i przyjechac
                        do syna. bo ja jej mowilem ze do tego domu ich juz nie wchodze, po tym jak mnie
                        nazwali w pazdzierniku.
                        ale dla syna tam poszedlem.

na pytanie kiedy ona odlozy swoja dume nabok i przyjedzie z synem do taty to
                        jeszcze dzis czekam i nigdy sie nie dowiem. wszystko sie pisze poki ona tego
                        sama nie musi robic. to mozna wymagac wszystko.
                        • onyx22 Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 15:04
                          zawsze mozesz sie starac o to aby zabierac synka do siebie, mysle, ze jest o co
                          walczyc.

Mój chciał zabierac córke ( po roku jak jej nie widział) ja nie zgodziłam sie z
                          tego wzgledu, ze za długa była przerwa w kontaktach a dziecko było tak małe, ze
                          zwyczajnie go nie pamietało, dodatkowo wczesniej sie odgrazał ,ze porwie małą
                          ( długo przebywał na jednej z misji pokojowych i mu sie cos w głowe zrobiło)
                          wiec wolałam nie ryzykowac..

no coż ale temat inny.. u mnie lezy snieg a słońca brak wink ja pije kawusie i
                          przegladam forum smile

Pozdrawiamsmile
                    • maria_rosa Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 15:00
                      przemyśle i w domu ci powiem!
                      Czekaj zatem cierpliwie.
                      • mlodytatus Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 15:22
                        zawsze czekac. ale jak juz musisz o tym myslec, to raczej wiem ze to slowo
                        nieaktualne :p wiec nie bylo pytania sad
                        • maria_rosa Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 15:23
                          po co mnie prowokujesz?
                          • mlodytatus Re: snieg i slonce i milosc 25.01.07, 15:32
                            ok, juz nie bede. mozesz wyluzowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka