Dodaj do ulubionych

normalnie idiota!!!!!

09.07.07, 18:02
brak mi słów na tego debila!!!! kochane dziewczynki po raz kolejny ruszam do
walki i jak zwykle wygram on chyba lubi być ciągle kopany po dupie i poniżany
lubi chyba jak mu wywracam świat do góry nogami. Słuchajcie ten palant wniósł
do sądu o obniżenie alimentów które dopiero co były podwyższone i sędzina
zmieszała go z błotem świadkowie moi poniżili go sędzina wyśmiała i wogóle i
żąda obniżenia z 450 zł na 100 hahahahha normalnie zaraz peknę ze śmiechu, w
takim razie znowu kochane 24 sierpnia ruszam do kolejnej bitwy z tym debilem
i jestem pewna że po raz kolejny go poniże przed całym sądem i staraci o
wiele więcej niż ostatnio normanie tak się wkurzyłam że narobię mu takich
brudów o jakich mu sie w najgorszych snach nie śniło a jestem do tego zdolna
już wiele razy tego dowiodłam!!!!!! No więc do boju ruszam!!!!! Pozdrawiam
was i mam nadzieję że wasi ex nie zepsuli wam wakacji tak jak mój mnie
Obserwuj wątek
    • danagr Re: normalnie idiota!!!!! 10.07.07, 17:04
      bo jak facet nie ma jaj to kobitka musi je miec...hehehesmile).
      • grzanka23 Re: normalnie idiota!!!!! 10.07.07, 18:38
        Moj jest podobny.
        • megan26 Re: normalnie idiota!!!!! 10.07.07, 18:44
          takich to powinni wykastrować i kwasem zalać hahahahaha
    • mynia_pynia Re: normalnie idiota!!!!! 11.07.07, 09:22
      Moja koleżanka z 10 lat temu dostawała na dziecko 100zł, poszła do prawnika że
      chce złożyć do sądu o więcej. Ten jej poradził żeby złożyła o dużo więcej, i
      napisali że chce 700zł, oczywiście wszyscy byli w szoku że tak dużo, sąd jej
      przyznał 500zł. A ona w rzeczywistości chciała 350zł.

Więc może twój ex też chce tak zrobić tylko w odwrotną strone.
    • ssabaudia Re: normalnie idiota!!!!! 11.07.07, 21:14
      wiesz, co? Ja bym złożyła od razu sprawę o uznanie jego niepoczytalności czy
      uznanie go osobą nieprzystosowaną życiowo.
      To zupełna teoria ale daj Mu dziecko na miesiąc 100 do ręki i niech spie...la
      się zabawić i resztę przyniesie.....
      100 złotych???????
      No ma facet wszystkich w domu?
      • megan26 Re: normalnie idiota!!!!! 12.07.07, 08:59
        hahahahahahah dobre!!!!!!!!!!!!
        • onyx22 Re: normalnie idiota!!!!! 12.07.07, 11:12
          Ja mojego teraz dobijetongue_out pisał do sądu ze ma tak niskie zarobki ze nawet na
          ubranie go nie stac zeby kupic co miesiąc ( a ku.. za przeproszeniem czy on
          jeszcze rosnie zeby co miesiąc kupowac ubrania?) a zarobki ma 6000.. a ja 600
          zł alimentów na dziecko, skłądam teraz o 1000,wiemz e sedzina stronnicza ale
          mam nadzieje ze mi sie udasmile
          • megan26 Re: normalnie idiota!!!!! 12.07.07, 16:58
            trzymam kciuki, puść go z torbami żeby naprawdę nie miał się w co ubrać!!!!!! a
            co gorsza żeby nie miał co jeść
            • mamatoomaszka Re: normalnie idiota!!!!! 12.07.07, 17:27
              Ci dranie wykorzystuja na maksa polskie kulawe prawo, zle sady i kiepska
              egzekucje naleznosci, sa popaprani emocjonalnie , dlatego dzialaja przeciwko
              wlasnym dzieciom, ale niestety prawodawstwo i sądownictwo temu sprzyjaja. Tylko
              czesc ojcow jest prawdziwymi ojcami, a tych , ktorzy nie sa prawo powinno
              trzymac w ryzach, a nie matki, ktore i tak sa zmordowane opieka nad dziecmi,
              zeby jezszce znajdowac sily na walke o srodki na zycie tych dzieci. Trzymajcie
              sie, nie mamy innego wyjscia.
              • papcio40 Re: normalnie idiota!!!!! 19.07.07, 23:10
                To są typowe zachowania zarówno alimenciarzy jak i alimenciarek.Ex matka mojego
                syna płaci 150zł z zasądzonych 250 zł, gdyż więcej nie może ( tak twierdzi).Gdy
                syn mieszkał z nią wykazywała koszty utrzmania bez opłat za prąd, ogrzewanie i
                itp w kwocie 1500 zł. Jakże zmienił sie punkt widzenie po zmianie miejsca
                siedzenia.
                Ale ja wystąpiłem o alimenty od jej rodziców i sąd przyznał 300 zł.
                Megan, jeżeli on nie może łożyć, to może jego rodzice?
                Wniosłem też o zasiłek alimentacyjny i przyznano mi 250 zł, gdy w/g mnie
                powinno być 100 zł. Czy może wiecie dlaczego?
                Papcio
    • gosik422 Re: normalnie idiota!!!!! 22.07.07, 09:36
      Witam!Zycze Ci aby poszlo po Twojej mysli!Moj ex tez obnizal alimenty,pierwszy
      raz gdy przeszedl na bezrobotne,to byla fikcja bo ciadle gdzies pracowal ale na
      czarno a ja nie mialam na to swiadkow,a drugi raz kiedy zmienili mu angaz z
      3000zl na 1400zl,przyniosl to zaswiadczenie do sadu i sedzina mu we wszystko
      uwierzyla.Dodam jeszcze,ze przy pierwszej obnizce ja nigdzie nie pracowalam i
      mieszkalam u moich rodzicow(pewnie oni mieli utrzymywac dzieci?),a za drugim
      razem obnizyli mi z 700zl na 350zl(na 2 dzieci).Rok temu zlozylam znow pozew o
      podwyzke,bez jego obecnosci dostalam 600zl na dwojke.Pozdrawiam i trzymam kciuki
    • mlodytatus Re: normalnie idiota!!!!! 22.07.07, 13:18
      sama sobie psujesz wakacje. nie obraz sie, ale czasami nasuwa mi sie wrazenie ze
      ty tylko po to zyjesz zeby z nim walczyc.ze wlasnie to jest sens twojego zycia.
      moze nadal go kochasz? moze to taka milosc z nienawiscia?

pozdrawiam
      • wjw2 Re: normalnie idiota!!!!! 22.07.07, 20:38
        > sama sobie psujesz wakacje

Jasne niech siedzi cicho, godzi się na 100,-PLN alimentów

> moze nadal go kochasz? moze to taka milosc z nienawiscia?

Jasne i tą "miłością z nienawiścią" dziecko nakarmi

Czy ty przeczytałeś to co napisałeś?????????????????
        • annakate Re: normalnie idiota!!!!! 22.07.07, 20:52
          W kwestii formalnej to autorka watku rzeczywiscie nie pisze, że walczy o coś,
          tylko z kimś. Z jej postu nie wynika, żeby był problem, który ona chce
          konstruktywnie rozwiązać, tylko, że chce faceta ponizyc, zgnoić. Taktyka jest o
          tyle niebezpieczna, że wprawdzie podnosi samopoczucie tego, co w takiej walce
          wygrał, przynajmniej na krótko, ale na dłuższa metę spala i szkodzi, uczy
          nienawiści, agresji (także dziecko, ktore to obserwuje) i takiego pojmowania
          świata, że jest wrogi, zagrażający. Ja uważam, że lepsza zła zgoda niz dobra
          wojna. Nie odnosze sie do wysokości alimentów, bo nie ma jedynej słusznej
          wysokości, wszystko zalezy od sytuacji i z reguły jest tak, że zobowiązany
          uważa, że to za duzo, a druga strona, że za mało, ale nastawienie autorki
          niespecjalnie mi sie podoba.
          • wjw2 Masz rację 22.07.07, 21:09
            Zgadzam się każdym Twoim zdaniem.

Ja odniosłam się tylko do wysokości alimentów.
            Obowiązek utrzymania dziecka ciąży w pierwszej kolejności na rodzicach.
            Zakładam, że w 50-ciu % na każdym z rodziców, spróbuj utrzymać dziecko przez
            miesiąc za 200 PLN...

• mlodytatus Re: Masz rację 23.07.07, 20:39
              skoro sie odnioslas tylko do wysokosci to czemu ja mam przeczytac co ja
              napsialem? czy ja cos o alimentach pisalem?

wyskoczylas na mnie i naraz przyznajesz racje bo nie jestem sam z tym zdaniem.
              bo wlasnie tylko chodzilo o zachowanie.
              • megan26 Re: Masz rację 28.07.07, 14:28
                wróciłam z wakacji i wiecie co wcale mi ich nie zepsuł bo wogóle o tym nie
                myślałam ale odpowiem na jedno pytanie, tak walczę z nim!!!!! a dlaczego
                dlatego że on walczy z moim dzieckiem bo to ja pozwał do sądu o zmniejszenie
                tych zakichanych alimentów, to on jej zniszczył dzieciństwo pozbawiając ja
                ojca, to on a nie ja pokazuje dziecku że mozna mieć w dupie wlasne dziecko!!!!
                i bedę z nim walczyła dopoki go nie zniszę zupełnie, to nie ja zaczęłam tą
                wojnę ale mam taki charakter że ją zakończę i czy to jest złe że pokazuje
                dziecku że nie wolno sie poddawać i nie wolno by ktoś cię kopał a ty dajesz sie
                kopać dalej??!!!! nie trzeba walczyć i oddawać bo inaczej się zginie, ale z
                drugiej strony moja córka o niczym nie wie bo było by jej niesamowicie ciężko
                usłyszeć że "tatuś" pozywa ją do sądu!!!!
                • mlodytatus Re: Masz rację 28.07.07, 23:20
                  moja ex kiedys do swojego bylego mowila" jestes zbyt chory". Pozwol zebym tez
                  uzywal te slowa w twoj kierunek.

Jestes nienormalna. Ty corki nie pokazujesz ze nie wolno sie poddawac, tylko ze
                  trzeba sie zemscic. robisz to dla corki? nie, robisz to dla siebie. bo dla corki
                  by moze bylo by lepiej miec spokoj a nie ciegle to samo. troche rozsadku chyba
                  mozna wymagac. rozumiem ze alimenty ci sa potrzebne, ale nie da sie absolutnie
                  rozumiec twoje zachowanie poza tym. chyba nie masz innych celow w zyciu.

ja duzo rozumiem, ale w pewnym momencie trzeba wylaczyc emocje i patrzec na
                  sprawe bez emocji. innaczej sama zginiesz. bo juz zdrowe to nie jest.
                  • megan26 Re: Masz rację 29.07.07, 10:31
                    a kto ci powiedział że moja córka nie ma spokoju że wie o tym co wyprawia jej
                    tatuś!!!!!! Moja córka jest najszczęśliwym dzieckiem bo ma wspanialą mamę która
                    da jej wszystko fakt nie ma ojca ale ona wie że to nie jest ani moja ani jej
                    wina, nigdy źle o nim nie powiedziałam do niej ona sama wie jaki on jest, a czy
                    złe jest to że uczę ją że nie wolno by ktoś ją ranił i by się nie poddawała???
                    wydaje mi się że jest to w tych czasach coś co każde dziecko powinno umieć
                    czyli bronić się!!!!! ale napewno nie uczę jej tego na moim i jej ojcu
                    przykładzie. I jeszcze jedno wojny ja nie zaczęłam tylko on a ja napewno się
                    nie poddam. A nienormalny to chyba jesteś ty skoro wysuwasz takie skierowania
                    do kogoś kogo nie znasz.
                    • megan26 Re: Masz rację 29.07.07, 12:02
                      a tak nawiasem mówiąc to dam ci to 100 zł i utrzymaj dziecko!!!!!!i to nie ja
                      chcę robic z niego idiotę to on sam z siebie robi i sam sie upokarza przed
                      sądem, to nie ja go upokorzyłam ostatnio przed sądem tylko sędzina, która
                      zorientowała sie jakim jest człowiekiem, sam na wlasne zyczenie sie upokarza ja
                      tylko mówię prawdę o nim i jego zyciu, bez naciągania faktów!!!!!Co niby
                      proponujesz bym poszła do sądu i powiedziała tak proszę wysokiego sądu dajcie
                      mi to 100 zł ja nic złego na niego nie powiem nie powołam swiadków którzy
                      potwierdzą po raz kolejny jak on zyje???!!!! Wybacz ale jakaś sprawiedliwość
                      musi istnieć!!!!!!! i nikt nikogo nie bedzie głaskał jak na to nie zasługuje i
                      wiecznie gryzie
                      • mlodytatus Re: Masz rację 29.07.07, 20:04
                        nic takiego nie mowilem i nie pisalem. nie wymyslaj. pozatym nie denerwuj sie bo
                        nie jestem twoim ex.
                    • mlodytatus Re: Masz rację 29.07.07, 20:03
                      zle zrozumialas. nie oceniam ciebie tylko to co piszesz i jak piszesz.
                • mareike wściekłosc nic nie da 29.07.07, 12:34
                  łatwiej dojść do czegoś myśląc o celu, a celem myślę jest zadbanie o dobre
                  dzieciństwo które jak piszesz eks odebrał Twojemu dziecku, zapewnij sobie
                  komfort i daj sobie spokój z nienawiścią, ona zmienia precepcja a nawet rysy
                  twarzy, naucz swoje dziecko dbać o własne interesy bez mściwości, dziecku
                  należy sie pomoc finansowa ze strony ojca i to mozęsz mieć, nic więcej na siłe
                  nie zdobędziesz wręcz przeciwnie! wiem to z własnego doświadczenia to jego gubi
                  poczucie winy i wściekłość że jestem stanowcza spokojna i nie robi na mnie
                  wrażenia jego myśłenie o całej sytuacji
      • kasiulek70 Re: normalnie idiota!!!!! 30.07.07, 13:27
        A Pan panie mlodytatus raczej nie powinien się wypowiadać!
        Niestety tak jak kręci Pan to chyba mało kto na tym forum,choć nie powiem że
        sama panu po części uwierzyłam w pewnej sprawie. I co i okazało się że jest
        zupełnie odwrotnie niż Pan twierdził. Odnoszę wrażenie (oczywiscie moje
        subiektywne) że celowo wprowadza Pan poszukujące rady kobiety w błąd po to by
        im poprostu nie wyszło.Żałosne i tyle. A feeeeeeeeeeeeee...
    • mareike przygotuj się! 29.07.07, 12:28
      skopiuj rachunki za energię gaz czynsz etc jeśłi opłacasz opiekę jeśłi masz
      kredyt wszystko, oblicz jaki jest koszt utrzymania dziecka miesięcznie, np 1000
      i domagaj sie połowy, dokładnie dowiedz sie jaki jest jego majątek, według sadu
      jeśłi ojciec nie jest w stanie z pensji łożyć na dziecko powinien spieniężyć
      majątek, złóż wniosek o przedstawienie PIT za rok 2006, uS wykaze faktyczne
      dochody zaświadczenie z pracy to nie wszystko, napisz pismo jakie ma
      wykształcenie i umiejętności, zawsze moze zarobić wiecej Ty sie starasz on też
      powinien!
    • skarbeniek1 Re: normalnie idiota!!!!! 29.07.07, 14:44
      Weż głęboki oddech i przeczytaj jeszcze raz swój post na spokojnie... agresja
      zawsze wywołuje agresję. A dzieci zawsze wyczuwaja agresję i nerwy, nawet jak
      bardzo staramy sie to ukryć.
      Może zamiast kolejnej wojny i poniżanie jedno drugiego, robienie sobie na złość
      to może spróbować sie dogadać z EX. Wbrew pozorom to też człowiek i kiedyś go
      kochałaś...Wydaje m sie ze oboje sobie i tylko sobie robicie na złość...Czasami
      więcej zdziała sie zwykłą rozmową, jak ludzie.
    • galateja Re: normalnie idiota!!!!! - moj tez 30.07.07, 16:07
      Dostałam dzis jego zazalenie w sp. wysokosci alimentow. Zaplacil dopiero
      pierwszy miesiac i juz mu nie odpowiada. Biedny podobno w Anglii zarabia 1500
      PLN miesiecznie - wywolalo to rozbawienie sedzi. Przyznali mi 800 zł. A on po
      dwoch tygoniach o wyroku pisze ze moze placic 600. Jak na targu.
      Nie rozumie ze jak porusze sprawe kredytu z ktorym zostawil mnie w Polsce ktory
      ja musze splacac to moga mu dolozyc jeszcze wiecej. Normalnie idiota.
    • deodyma Re: normalnie idiota!!!!! 30.07.07, 17:28
      no to rzeczywiscie debil, skoro mysli, ze bedzie placil tylko stowe na dzieckosmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka