Dodaj do ulubionych

Prezenty prezenty!!!!!!!!

14.12.03, 23:04
Dziewczyny myszę tak jak wszyscy kupić świąteczne prezenty a nie przepadam
za wielogodzinnym łażeniem po tysiącach sklepów.Planuje wybrać się do
WARSZAWY ale wolałabym pojechac w jedno miejsce.Więc powiedzcie gdzie
jechać.Muszę kupić zabawki,płyty,dyktafon,jakieś ubrania,buty dla siebie
jakieś drobiazgi rodzicom.....Gdzie jest niezłe zaopatrzenie i rozsądne
ceny????????????Wolałabym zachodnią część miasta bo będę jechać od Poznania
a zbyt dobrym kierowcą to ja nie jestem i słabo znam miasto.Piszcie.Pewnie
część ma to już za sobą.
Obserwuj wątek
    • chalsia Re: Prezenty prezenty!!!!!!!! 14.12.03, 23:56
      Jadąc z Poznania to:
      Tesco na Połczyńskiej
      Wola Park na Górczewskiej (tam kupisz to wszystko co chcesz na pewno, ale czy
      ceny rozsądne ???? nie jestem pewna, bo to duże i nowoczesne centrum handlowe,
      jest też tam Auchan)
      Galeria Centrum na Marszałkowskiej (byłe Domy Towarowe Centrum)

Pozdrawiam,
      Chalsia
      • dondon Re: Prezenty prezenty!!!!!!!! 15.12.03, 13:08
        mieszkam tu i mieszkam.I naprawde polecic moge Wola Park ( jest Auchan wielki ,
        dwupietrowy i do tego masa fajnych sklepow po bokach).Dobry dojazd z roznych
        dzielnic, jak chcesz to cie popilotuje
        • amfenix Re: Prezenty prezenty!!!!!!!! 15.12.03, 15:37
          Dzięki Chalsiu,dzięki Dondon.Właśnie o Wola park myślałam.Jadę z Sochaczewa
          więc to dość prosta droga.Zresztą już raz tam byłam z synem jakoś mi się udało
          nie spowodować wypadku.Ja się panicznie boję jeżdzić sanochodem zimą bo
          wybrałam się parę lat temu na wycieczkę do Warszawy ( sponsorowałam wystrój
          świąteczny klasy w przedszkolu)i mój wyjazd skończył się fatalnie.Dojechałam i
          owszem kupiłam co trzeba i trzy km przed domem na zakręcie w Żelazowej Woli
          wpadłam w poślizg i zderzyłam się czołowo z facetem z naprzeciwka.Nie musze
          chyba mówić że z naszych samochodów niewiele zostało.Od tej pory paraliżuje
          mnie strach gdy tylko zobaczę śnieg albo lód na drodze.Ale przecież musze
          zacząć sama jeżdzić no nie?Co ze mnie za samodzielna mama?! Samodzielna to
          samodzielna.TO SĄ WŁAŚNIE TE MOMENTY KIEDY BARDZO BRAKUJE MI
          FACETA..........Spłuczkę już sama reperuję.Hahaha.I koło umiem zmienić.I
          odpalić samochód na przewody też.
          Mam nadzieję że z zakupów dojadę w jednym kawałku.!!!Pozdrawiam wszystkie
          uczące się samodzielności.
          • chalsia Re: Prezenty prezenty!!!!!!!! 16.12.03, 12:49
            Amfenix,
            Jeśli mieszkasz 3 km od Żelazowej Woli, to jestem “bliską” sąsiadką – mieszkam
            w pierwszej miejscowości na trasie do Wwy (przez Kampinos), w której jest
            skrzyżowanie ze światłami.
            Już wiesz ? Jeśli tak, to pisz na priva.

Pozdrawiam,
            Chalsia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka