kasia_mama_szymcia 05.01.04, 23:51 Mam pytanie od kiedy można przestać przemywać twarz maleństwa wacikiem z przegotowaną wodą, a przejść na mycie wodą z kranu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyokuro Re: Mycie twarzy 06.01.04, 00:05 Bardzo dobre pytanie - właśnie chciałam zadać identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Mycie twarzy 06.01.04, 06:08 hm, wiecie, ja nigdy nie myłam przegotowaną, od razu kranówą. Pracuję w szpitalu dziecięcym i tak tu robimy. Zresztą, podejrzewam ze na położnictwie jest podobnie. Dzieci mają wszędzie taką samą delikatna skórę, czy to pupa czy buzia nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Mycie twarzy 06.01.04, 12:14 Hej! Ja tez od początku myję kranówką I jest wszystko ok Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Mycie twarzy 06.01.04, 15:30 Od poczatku myje biezaca woda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: Mycie twarzy 06.01.04, 15:58 no co wy, moja ma 6m+ a ja dalej jej myje buzię i nie tylko przegotowaną wodą, w takim razie od jutra przechodzimy na kranówkę Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_szymcia Re: Mycie twarzy 06.01.04, 16:32 Dziękuje za rozwianie moich niepewności, przechodzimy na kranówkę. Odpowiedz Link Zgłoś