hesmer 28.09.09, 19:18 Czy możecie coś polecić w temacie huśtawki takiej do uzywania w domu? Syn kończy 8 miesięcy i chcę mu zafundować taką hustawke, bo stabilnie sobie siedzi juz i można się w ten sposób bawić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaa Re: domowa hustawka 28.09.09, 19:41 jakąś bardzo stabilną, bo mojej koleżanki synek wyfiknął się z takiej huśtawki niestety Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: domowa hustawka 28.09.09, 21:26 My mamy taką plastikową, takie siedzenie zabudowane, że dziecko nie wypadnie, powieszoną na linkach do sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: domowa hustawka 28.09.09, 21:44 My tez plastikową, kubelkową z dziurami na nogi za 30zł i super się sprawdza od wiosny/miala 8mscy/. Jak dziecko spokjnie siedzi, na pewno nie wypadnie, ale moja to cyrkowiec-stawała, przekładala nogi itd. Hustawka ma pas, ale rozpracowała go, więc związuję i moze szaleć do woli. Widziałam plastikowe też na sznurach z mocnym zabezpieczeniem z plastiku-taki niby pałąk, który jak dziecko podrosnie mozna zdjąc-też się moze sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś