sierlena 20.10.09, 13:55 7 msc i mało gaworzy. Umie tylko tak parskać i jak ma dobry humor gaworzy ale tylko coś w rodzaju geee gaa. trochę się śmieje i piszczy ale tez tylko czasami. Po za tym jest pogodnym dzieckiem Czy powinnam się martwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_valenciana Re: 7 msc i Słabo gaworzy:( 20.10.09, 22:58 Mój ma 9 miesięcy i też nie gaworzy, ale za to sam staje przy meblach. Wszystko w swoim czasie. Nie masz powodu do zmartwień Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 przestan czytac ksiazki o rozwoju dzieci 20.10.09, 23:11 I przestaniesz sie martiwc Odpowiedz Link Zgłoś
kasikaka Re: przestan czytac ksiazki o rozwoju dzieci 21.10.09, 07:30 Moja mała trochę starsza bo 8 miesięcy. Mało gaworzy, śmiała się w głos tylko kilka razy, zabawkami się nie bawi. Bo kiedy ? Jak to trzeba raczkować, stać, wstawać, upadać, wstawać Każde dziecko inne , moja akurat zajęła się rozwojem ruchowym i jak na swój wiek jest w tym mistrzem A inne umiejętności przyjdą z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
sierlena Re: przestan czytac ksiazki o rozwoju dzieci 21.10.09, 10:15 No rzeczywiście macie rację, ma 7 msc doskonale raczkuje, staje juuuż przy meblech...wiem, że to dość szybko. Troszkę się niepokoję o jej kręgosłup.Pozdrawiam))) Odpowiedz Link Zgłoś