lidek0 Polecam plecak 18.11.09, 07:54 Plecak zakładasz na plecy i ręce masz wolne, nie myślisz o zsuwającej się się z ramienia torbie a podczas spaceru albo wkładasz do koszyka albo wieszasz na poręczy wózka a wkładasz do niego również swoje rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: torba do wózka - przydatna? 18.11.09, 14:25 Odpowiem ulubionym minerwizmem: tak i nie. NIE: Kiedy wychodzę z dzieckiem na "szybką przebieżkę" - krótki spacer, zakupy, półgodzinne odwiedziny. Kiedy nie będzie nas w domu mniej, niż wynosi czas pomiędzy jednym z drugim karmieniem, dziecko jest niemarudne i zadowolone z życia, a od domu nie oddalamy się na tyle, żeby nie móc szybko wrócić. Wtedy biorę w jedną kieszeń pampersa, w drugą chusteczki higieniczne i paczuszkę biszkoptów, do termosu butelkę z piciem - i jazda. TAK: Kiedy wychodzimy na dłużej. W torbie mam dodatkowo butelkę z proszkiem do zrobienia mleka, wodę, jeżeli wypada karmienie słoiczkiem to śliniak, słoiczek i łyżeczkę, mokre chusteczki, zapasowe ciuchy, pieluchę flanelową i koniecznie coś do czytania dla siebie Bagaż własny (grzechotkę, gryzak, pluszaka czy co tam aktualnie jest na topie) dziecko bierze samo. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_rog Re: torba do wózka - przydatna? 18.11.09, 17:42 mnie sie bardzo przydaje bo nie musze nosic juz zadnej torebki Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: torba do wózka - przydatna? 18.11.09, 18:56 Nie. ale ja nawet wózka nie używam i szczerze mówiąc biorę swoja torebkę na dłuższe wyjścia tam wkładam pampersy i chusteczki-więcej nie potrzebuje. W czasie 1-2h spacerów w chuście dziecko szczęśliwe i nie myśli o kupie czy jedzeniu.. i nie wiem po co miałabym ten cały majdan ze sobą nosic-no chyba żebym gdzieś na cały dzień wychodziła Odpowiedz Link Zgłoś