lilia111 21.01.10, 22:34 hej dziewczyny jakie krzesełko do karmienia polecacie?i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrea11 antylopa 22.01.10, 08:30 mamy antylope z ikei, nie wiem jakie sa inne, ale antylopa dobrze sie sprawdza, latwa w utrzymaniu czystosci, lekka, co z tego ze nie jest miekka, jak male i tak w niej usypia podczas jedzenia Tania i funkcjonalna. Osobiscie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: antylopa 22.01.10, 10:19 dla mnie od zawsze mialo byc drewniane, dosuwane do stolu i z mozliwoscia regulacji-rosnace z dzieckiem jest wiele, padlo na takie www.preciouslittleone.com/product- information/62/3776/hauck-alpha-highchair---natural/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: antylopa 22.01.10, 10:19 www.preciouslittleone.com/product-information/62/3776/hauck-alpha-highchair---natural/ Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: antylopa 23.01.10, 19:44 Też mamy antylopę, potwierdzam, doskonała. Dobry twarzysz wędrówek i wypraw - składa się łatwo i szybko, w samochodzie zajmuje niewiele miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ja tam zawsze mam problem ze złozeniem 25.01.10, 12:01 ale fajna jest bo w stanie rozłozonym zajmuje niewiele miejsca, a ja i tak nie biore pod uwage opcji składania i rozkładania przedmiotu jakby niebyło wielokrotnie w ciagu dnia uzywanego. dlatego jesli łozko z materacem a nie zadne tam kanapy, jesli krzesełko to antylopa Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: antylopa 22.04.10, 19:02 a czy to krzesełko z IKEI ma regulowaną wysokość? Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 08:37 My mamy Pepe Baby Design - ładne, trzystopniowa regulacja oparcia, łatwe do utrzymania w czystości. Poza tym ten ąatek był juz tyle razy wałkowany - poszukaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 10:46 nie polecam drewnianego - dostaliśmy w spadku osobiście jestem bardzo zadowolona z "KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Dreams Bambi" młodszy siedzi sobie przy stoliczku, można regulować oparcie, a starszy świetnie sam sobie na nim radzi łatwy w utrzymaniu czystości używamy go już przeszło rok i jeszcze dłuuuuugo posłuży Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 10:50 chicco polly 2 w 1, bo jest wygodne i praktyczne i ma super wzór z kurczakiem i słoniem Odpowiedz Link Zgłoś
aggus28.g Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 16:06 ja też mam chicco polly 2 w 1 i jestem zadowolona. Ma regulację oparcia 3 stopniową, regulację wysokości i blacik przysuwany. W utrzymaniu jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
mostowka1 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 11:03 Baby Ono www.babyono.pl/jps.php?lang=pl#krzeselko - mam je już 4 lata; starszy syn użytkował je do 3,5 lat, teraz korzysta młodszy. Jest tanie, co do jakości nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 11:51 u mnei sprawdzilo sie drewniane, takie calkiem normalne. czamu..bo latwo si emylo, mie nialo tyle zakamarkow co nowoczesne przefajnowane siedziska i trony mam podobne do tego: img.alibaba.com/photo/209694973/Baby_Chair.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 12:12 Mamy CONECO FABULA i NIE POLECAM - bo ciężko się myje (a myć trzeba codziennie). Dużo drobnych elementów, które ciżko domyć, a i z folii na siedzisku też tak średnio schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 12:50 Z tych samych powodow wybralam Stokke Tripp Trapp, mlody (o ile wygra ze mna i z mezem) siedzi na nim juz 5,5 roku, krzeslo jest super wygodne (dlatego o nie z mlodym wojny prowadzimy), ma regulacxje zarowno wysokosci jak i glebokosci i sluzy wieeeele lat bez uszczerbku na jakosci. Dostepne sa rozne kolory, wiec latwo dopasowac do mebli, przy stole jest prawie nie widoczne i nie krzyczy "Uwaga! male dziecko w domu!" Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 22:33 Podpisuję się. Stokke się sprawdza rewelacyjnie. Drogie jak licho, ale warto było się wyżyłować. Bardzo dobrze dopasowywalne do dziecka, z szerokością siedziska włącznie. Łatwo i szybko się demontuje, rozłożone na płasko w bagażniku zabraliśmy z rocznym dzieckiem na wczasy. Prosta i skuteczna konstrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
gabee-net Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 12:25 Czy ktoś używał może tego krzesełka www.allegro.pl/item887332382_fisher_price_krzeselko_karmienia_rainforest_gratis.html Podoba mi się, że nie zajmuje dużo miejsca,bo mam małe mieszkanie. Tylko czy jest wygodne dla dziecka? Może któraś mama ma doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 13:26 My mamy Pepe Baby Design i jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: Krzesełko do karmienia 22.01.10, 19:09 jeśli jesteś niemieckojęzyczna to poszukaj sobie w nternecie jakiś czas temu był robiony test krzesełek do karmienia, tak jak co jakiś czas testują wózki, smoczki, pieluchy, etc. mnie interesują tylko drewniane w związku z czym wiem, że najwyższe noty miał STOKE TrippTrapp, plastikowe wypadły duzo gorzej. Generalnie warto ten test przejrzeć, żeby wiedzieć na co zwracać uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrraaau Re: Krzesełko do karmienia 24.01.10, 16:03 Peg Perego Pappa Diner czy jakoś tak. Wybrałam takie, żeby mi do kuchni pasowało , a okazało się, że młodemu też bardzo w nim wygodnie . Wszystkie funkcje posiada również, aczkolwiek dla mojego dziecka ważne, że ma dużą tackę po której można fajnie porozmazywać kaszkę, a dla mnie, że całe jest z ceratki. www.90n.pl/sklep/product/p/338/peg,perego,prima,pappa,diner.html# mam kolor naif sand Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kr Re: Krzesełko do karmienia 25.01.10, 11:54 Ja mam zwykłe drewniane. Rozkłada się na stolik i krzesełko. Jestem zadowolona, oceniam na 4/5. No i jest tanie. To z Ikea też fajne, mają często takie w restauracjach i wtedy korzystamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaorzeszka Re: Krzesełko do karmienia 22.04.10, 16:15 Super z IKEA. Tanie, wygodne i lekkie. Mam też drewniane, ale nie używam. Wolę to z IKEI. Ma jednak ono jedną wadę. Nie ma oparcia na nogi i one tak zwisają w powierzu. Jednak pomimo tego uważam to krzesełko za super. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kr Re: Krzesełko do karmienia 22.04.10, 19:58 To drewniane nie wiem z jakiej jest firmy, wybraliśmy najtańsze z allegro sprawdziliśmy tylko wymiary, okazało się że jest z Kalwarii, więc mogliśmy odebrać osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Krzesełko do karmienia 22.04.10, 20:04 Zwykłe, drewniane, ze zdejmowanym stoliczkiem, rozkładane do niskiego krzesła i stolika. Nie podobają mi się plastikowe paskudztwa z milionem zbędnych funkcji. Gdybym mogła- kupiłabym wspomniane stokke albo podobny model, niestety, dla mnie troszkę za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś