aagnieszkaa1 14.06.10, 14:22 Może ktoś z tu obecnych ma sprawdzone miejsce nad morzem naszym zimnym , gdzie można smiało jechać z 9 miesięcznym maluchem? dobrze żeby było łóżeczko turystyczne i wanienka do dyspozycji, ale nie sąto warunki konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mama_26 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:01 my jedziemy 3-9 lipca 2010 do Ustki do apartamentu "Biała Ważka" jak chcesz to napiszę po powrocie jak było. Pisz: katarzyna.sobolewska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:12 jeśli chodzi o plażę i wodę, to łeba była super tydzień temu. a spanie, to szukaj na necie, jest dużo ofert, było sporo z placykami dla dzieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmi18 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:33 Ja wolę małe miejscowości nadmorskie, spore miasta całkiem odpadają. I z kameralnych, ale ciekawych mieścinek polecam białogórę i darłówko. Fajna plaża, stosunkowo czysta, w darłówku trochę atrakcji, zwodzony most, jest gdzie zjeść, można posłuchać granej na żywo, jazzowej muzyki przy zachodzie słońca. I w miejscowości obok jest biedronka, jedzie się tam autem 5 minut, a bardzo opłaca się zrobić zakupy (w sklepikach prywatnych jest sporo drożej niż w nieturystycznych miastach). Białogóra za to ma fajne dojście do plaży - jest droga asfaltowa przez las, idzie się 10-15 minut, a na początku i na końcu stoją konie z przyczepką i można się przewieźć Kameralnie, ciszej niż w dużych, znanych turystom miastach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 16:12 zapraszam tu: forum.gazeta.pl/forum/f,595,Podroze_z_dzieckiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciazniczka dąbki 14.06.10, 16:43 hej, ja w sobote wrocilam z supermiejsca! www.zefir.nadmorzem.com/index.php strona www niestety nie oddaje uroku tego miejsca. domki sa naprawde prestronne i superzadbane, wlasciwie malo co uzywane, bo dzialaja drugi sezon (przy pierwszym wejsciu czulismy jeszcze cudowny zapach drewna...), cisza, spokoj, zadnych dyskotek (to wlasciwie miescinka zdominowana przez rodzicow z dziecmi wiec dyskotek-niet), domki superpolozone, 5 minut spacerkiem od "glownej ulicy" (szumnie to brzmi, miasteczko jest naprawde male i spokojne, ale sa i smazalnie i pizzerie i stołowki i sklepiki spożywcze),8 min. od morza, wokol cisza, cisza i jeszcze raz cisza. wanienek i lozeczek turystycznych nie bylo,ale wiedzielismy o tym i wzielismy wlasne. jeszcze jednym atutow tych domkow sa naprawde duze i przestronne tarasy, na ktorych i w przypadku niepogody szalenie przyjemnie bylo siedziec. cudne miejsce, polecam bez wahania! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka395 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 20:27 Ja właśnie teraz jestem w J.Górze, w hotelu La siesta-miły hotelik dostosowany specjalnie dla rodzin z dziećmi. Mam tu całe oprzyrządowanie (wanienka, podgrzewacz, itp)A znalazłam go , jak szukałam właśnie hotelu specjalnie dla dziecka (niekoniecznie nad mozrem ale akurat tak wyszło)na stronie dziecko w hotelu. Wejdź tam i zobacz hotele w całej Polsce które są najlepsze dla dzieci. W każdym razie La siestę polecam Odpowiedz Link Zgłoś