Dodaj do ulubionych

Wakacje nad morzem - gdzie?

14.06.10, 14:22
Może ktoś z tu obecnych ma sprawdzone miejsce nad morzem naszym zimnym wink, gdzie można smiało jechać z 9 miesięcznym maluchem? dobrze żeby było łóżeczko turystyczne i wanienka do dyspozycji, ale nie sąto warunki konieczne.
Obserwuj wątek
    • kasia_mama_26 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:01
      my jedziemy 3-9 lipca 2010 do Ustki do apartamentu "Biała Ważka" jak
      chcesz to napiszę po powrocie jak było. Pisz:
      katarzyna.sobolewska@op.pl
      • pagaa Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:12
        jeśli chodzi o plażę i wodę, to łeba była super tydzień temu. a
        spanie, to szukaj na necie, jest dużo ofert, było sporo z placykami
        dla dzieci itp.
        • gemmi18 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 15:33
          Ja wolę małe miejscowości nadmorskie, spore miasta całkiem odpadają. I z
          kameralnych, ale ciekawych mieścinek polecam białogórę i darłówko.
          Fajna plaża, stosunkowo czysta, w darłówku trochę atrakcji, zwodzony most, jest
          gdzie zjeść, można posłuchać granej na żywo, jazzowej muzyki przy zachodzie
          słońca. I w miejscowości obok jest biedronka, jedzie się tam autem 5 minut, a
          bardzo opłaca się zrobić zakupy (w sklepikach prywatnych jest sporo drożej niż w
          nieturystycznych miastach). Białogóra za to ma fajne dojście do plaży - jest
          droga asfaltowa przez las, idzie się 10-15 minut, a na początku i na końcu stoją
          konie z przyczepką i można się przewieźćsmile Kameralnie, ciszej niż w dużych,
          znanych turystom miastach. Polecam.
    • b.bujak Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 16:12
      zapraszam tu:
      forum.gazeta.pl/forum/f,595,Podroze_z_dzieckiem.html
    • ciazniczka dąbki 14.06.10, 16:43
      hej, ja w sobote wrocilam z supermiejsca!

www.zefir.nadmorzem.com/index.php
      strona www niestety nie oddaje uroku tego miejsca. domki sa naprawde prestronne
      i superzadbane, wlasciwie malo co uzywane, bo dzialaja drugi sezon (przy
      pierwszym wejsciu czulismy jeszcze cudowny zapach drewna...), cisza, spokoj,
      zadnych dyskotek (to wlasciwie miescinka zdominowana przez rodzicow z dziecmi
      wiec dyskotek-niet), domki superpolozone, 5 minut spacerkiem od "glownej ulicy"
      (szumnie to brzmi, miasteczko jest naprawde male i spokojne, ale sa i smazalnie
      i pizzerie i stołowki i sklepiki spożywcze),8 min. od morza, wokol cisza, cisza
      i jeszcze raz cisza.
      wanienek i lozeczek turystycznych nie bylo,ale wiedzielismy o tym i wzielismy
      wlasne. jeszcze jednym atutow tych domkow sa naprawde duze i przestronne tarasy,
      na ktorych i w przypadku niepogody szalenie przyjemnie bylo siedziec.
      cudne miejsce, polecam bez wahania!
    • lolka395 Re: Wakacje nad morzem - gdzie? 14.06.10, 20:27
      Ja właśnie teraz jestem w J.Górze, w hotelu La siesta-miły hotelik dostosowany
      specjalnie dla rodzin z dziećmi. Mam tu całe oprzyrządowanie (wanienka,
      podgrzewacz, itp)A znalazłam go , jak szukałam właśnie hotelu specjalnie dla
      dziecka (niekoniecznie nad mozrem ale akurat tak wyszło)na stronie dziecko w
      hotelu. Wejdź tam i zobacz hotele w całej Polsce które są najlepsze dla dzieci.
      W każdym razie La siestę polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka