gato.domestico 16.06.10, 16:45 dziewczyny do kiedy uzywa sie butelek aventu ze smoczkiem O+.Maly ma 2 tyg i zastanawiam sie nad zakupem jeszcze paru...do kiedy mniej wiecej wystarczaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochra Re: butelki o+ avent 16.06.10, 17:00 Kwestia indywidualna, moja używała ponad dwa miesiące, bo były najmniejsze, innymi się krztusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
nvera Re: butelki o+ avent 16.06.10, 17:51 do zmiany na następny czyli 2- 1m+ A kiedy to będzie to zależy wyłącznie od malucha. Ja sobie próbowałam zmienić tak właśnie po 1 miesiącu ale jak widziałam że za szybko leci to wracałam do starego...a teraz np ciągle jestem na 2 bo 3 nie udało mi się jeszcze wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_2010 Re: butelki o+ avent 16.06.10, 20:04 Mój mały na zerówce jechał aż 4 miesiące. Każda próba zmiany na 1+ kończyła się krztuszeniem i płaczem. Za to gdy się nam to udało, to po 2 tygodniach już pił z 3+ i trójprzepływowego. Także wszystko kwestia indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś