Dodaj do ulubionych

basen odkryty

23.07.10, 16:24
Czy chodzicie z dzieciakami na basen odkryty? Konkretniej, czy dzieci pływają,
zanurzają się w wodzie?Od jakiego wieku jest to możliwe?
Jeśli któraś z Was pływa z dzieckiem to stosujecie jakieś rękawki, dmuchane
koła itp ?
Obserwuj wątek
    • madzia23lubin Re: basen odkryty 23.07.10, 17:05
      my chodzimy na basen małą wkładam do koła lub chozi sobie po bodziku
      a najbardzij lubi robić chlapu chlapu w wodę wink
      nie zanużam jej bo się boję wink
      • green-blue-eye Re: basen odkryty 23.07.10, 20:41
        wybralam sie z 11 miesieczna corka wczoraj na odkryty basen.niestety nie
        spodobalo sie jejsadza duzo dzieciarni w wieku ok 3-5 lat w brodziku,duzo piskow
        i chlapania woda a moja mala przerazona.no i po 15 minutach zlapala nas burza i
        tak sie skonczyl nasz wypad.wybieram sie na zakryty-zobaczymy co ona na to.
        acha moja corcia jest z takich co nie lubia wrzaskow i piskow.ot taka delikatna
        jakaswink
    • antyg-ona79 Re: basen odkryty 23.07.10, 20:47
      a ja swoją kruszynę wsadziłam tydzień temu do jeziorka. Woda czysta i ciepła jak w wannie. Na początku było nieśmiało ale później istny szał. Trzymaliśmy ją w takim kole dla niemowlaków ze specjalnymi majteczkami podtrzymującymi ciałko. Dziecko swobodnie zanurza się w nim do pasa a rączki opiera o powierzchnię koła, wierzga, pływa, chlapie... Świetna sprawa.
      A moja mama siedziała na brzegu niemalże zapłakana, że jak to? Taki maluch w wodzie???!!!!
      • lolka395 Re: basen odkryty 23.07.10, 21:26
        No właśnie chodzi mi o tą czystość i inne podobne. Bo zdaje się że na basenach
        zakrytych dla maluchów woda jest ozonowana +chlor a na takim publicznym,
        otwartym to nie wiadomo w sumie jak to jest. I pytam czy można? Dziecię ma 7
        m-cy prawie
    • easy_martolina84 Re: basen odkryty 23.07.10, 21:41
      Poczytaj tu co Cie czeka na basenie wink
      forum.gazeta.pl/forum/w,572,114458535,114458535,bez_pieluch_kapielowych_na_basenie.html
      • lolka395 Re: basen odkryty 23.07.10, 22:18
        Czytałam bardzo wnikliwie, ale to nadal brak odpowiedzi wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka