lolka395 23.07.10, 16:24 Czy chodzicie z dzieciakami na basen odkryty? Konkretniej, czy dzieci pływają, zanurzają się w wodzie?Od jakiego wieku jest to możliwe? Jeśli któraś z Was pływa z dzieckiem to stosujecie jakieś rękawki, dmuchane koła itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia23lubin Re: basen odkryty 23.07.10, 17:05 my chodzimy na basen małą wkładam do koła lub chozi sobie po bodziku a najbardzij lubi robić chlapu chlapu w wodę nie zanużam jej bo się boję Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: basen odkryty 23.07.10, 20:41 wybralam sie z 11 miesieczna corka wczoraj na odkryty basen.niestety nie spodobalo sie jejza duzo dzieciarni w wieku ok 3-5 lat w brodziku,duzo piskow i chlapania woda a moja mala przerazona.no i po 15 minutach zlapala nas burza i tak sie skonczyl nasz wypad.wybieram sie na zakryty-zobaczymy co ona na to. acha moja corcia jest z takich co nie lubia wrzaskow i piskow.ot taka delikatna jakas Odpowiedz Link Zgłoś
antyg-ona79 Re: basen odkryty 23.07.10, 20:47 a ja swoją kruszynę wsadziłam tydzień temu do jeziorka. Woda czysta i ciepła jak w wannie. Na początku było nieśmiało ale później istny szał. Trzymaliśmy ją w takim kole dla niemowlaków ze specjalnymi majteczkami podtrzymującymi ciałko. Dziecko swobodnie zanurza się w nim do pasa a rączki opiera o powierzchnię koła, wierzga, pływa, chlapie... Świetna sprawa. A moja mama siedziała na brzegu niemalże zapłakana, że jak to? Taki maluch w wodzie???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka395 Re: basen odkryty 23.07.10, 21:26 No właśnie chodzi mi o tą czystość i inne podobne. Bo zdaje się że na basenach zakrytych dla maluchów woda jest ozonowana +chlor a na takim publicznym, otwartym to nie wiadomo w sumie jak to jest. I pytam czy można? Dziecię ma 7 m-cy prawie Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: basen odkryty 23.07.10, 21:41 Poczytaj tu co Cie czeka na basenie forum.gazeta.pl/forum/w,572,114458535,114458535,bez_pieluch_kapielowych_na_basenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
lolka395 Re: basen odkryty 23.07.10, 22:18 Czytałam bardzo wnikliwie, ale to nadal brak odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś