lamia78 02.08.10, 13:48 czy uzywacie w ciagu dnia czy tylko w nocy?...na opakowaniu jest napisane ze "wytrzymuja" do 12 h.pytam bo teraz jest promocja w carefourze i chce sie zaopatrzyc i nie wiem ile kupic zeby znow nie zostalo mi jak poprzednio "dwójek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidka-dwa Re: pampers active baby 02.08.10, 13:57 na noc zawsze zakładam dziecku pampersa. w dzień czasem jedzie na happy, czasem na tesco. a zamierzasz zaopatrzyć się w większą ilość "trójek"? radzę przemyśleć sprawę, bo "trójki" mają przedział wagowy 4-9 kg więc dość mały. Np mój syn jakoś szybko z nich wyrósł, choć teraz ma 8,5 kg (8 miesięcy)a "4" używamy już chyba ze dwa miesiące. zresztą "czwórki" chyba najdłużej posłużą dziecku bo są od 7-18 kg. ja właśnie poczyniłam zapasy, kupiłam 4 i 4+. myślę, że trochę tych "czwórek" poużywa jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: pampers active baby 02.08.10, 13:58 active fit (tak to sie nazywa w niemczech) uzywamy na dzien, a baby dry na noc, wydaje mi sie ze baby dry wchlania wiecej moczu, a active fit zatrzymuje kupe w srodku (czesto wyplywala nam bokami, bo dziecko lubi "jezdzic rowerkiem" zalatwiajac swoj interes) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka-dwa Re: pampers active baby 02.08.10, 14:14 active fit są inne niż nasze active baby. są lepsze są węższe w kroku, co ponoć ułatwi dziecku stawianie pierwszych kroków czy raczkowanie. poza tym mają wewnątrz siateczkę, która zatrzymuje więcej "towaru" są miękkie, cienkie ale bardzo chłonne.i pachnące a nie jak te active baby, które mają czasem tak mocny zapach tego żelu , ze aż odrzuca ja właśnie zakupiłam te fit. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: pampers active baby 02.08.10, 14:45 Na poczatku uzywalam cala dobe, teraz jak mala ma 10 miesiecy to tylko w nocy. W dzien uzywam huggies classic, bo maja lepsza gume z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: pampers active baby 02.08.10, 16:24 Mi też 3 służyły krótko teraz już 4 i pewnie długo z nami zostaną . A na promocje w carrefour często trzeba uważać, bo czasem wcale promacjami się nie okazują . Jeżeli chodzi o ten wielki karton w którym jest ponad 100 pieluch to lepiej kupić dwa jumbopack w promocji gdzie indziej i wychodzi ok. 85zł i więcej pieluch Odpowiedz Link Zgłoś
klaipio Re: pampers active baby 02.08.10, 16:27 Ja używałam happy, ale skusiłam się na pampersy w promocji ze ślimakiem fisher price. Od tamtej pory używam tylko pampersów aktiv baby! Różnicę widzę olbrzymią!!! Happy trzeba zmieniać co 3 godziny minimum, a pampersy chłoną dużo więcej i są bardziej suche. Mogę zaoszczędzić na paczce ok 7 złotych, ale w tym samym czasie happy zużyję 2 razy więcej niż pampersów, więc to żadna oszczędność Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 klaipio 02.08.10, 16:34 Proszę usunąć zęby lub suwcazek z sygnatury. Przypominam, że sygnatura nie może przekraczać swoją wielkością 4 linijek tekstu pisanego. Odpowiedz Link Zgłoś