Dodaj do ulubionych

spiworek czy kombinezon?co lepsze?

17.09.10, 11:22

dla leżącego malucha?
mozecie mi polecic cos do przykrycia na wierzch...jakis konkretny kocyk?szukalam na allegro ale sama nie wiem jaki bylby dobry na zime....moze ktoraś Mama kupiła jest zadowolona i moze polecic?
Obserwuj wątek
    • nadika84 Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 17.09.10, 11:36
      a ja się jeszcze zastanawiam czy spiworek lepszy byłby z polarem czy z wełną? taki uniwersalny z otworem na pasy. do fotelika i do wózka.
      • truscaveczka Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 17.09.10, 12:09
        Ja mam na futerku - ma jakieś 35 lat - jeszcze mnie w nim wożono i starszego kuzyna smile
    • truscaveczka Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 17.09.10, 11:36
      Ja mam kombinezon i śpiworek. To mi daje wiecej możliwości dostosowania do temperatury. Do przykrycia polecam coś, z czego kłaczki nie będą wychodzić - polar dobrej jakości albo taki drugi typ, wyleciała mi nazwa z głowy. Miałam kocyk klasyczny, kudłaty i kłaczył jak głupi uncertain Teraz będę miała zdecydowanie kocyk robiony na drutach wink na lato i ten drugi co to nie pamiętam na zimę smile
      • gato.domestico mikrofibra może? 17.09.10, 11:39

• truscaveczka Re: mikrofibra może? 17.09.10, 12:06
          A łotototototo, wyszło mię z głowy, dopiero Pani łaskawa była mnie o tem przypomnieć wink
      • falcon_eye Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 17.09.10, 11:41
        > taki drugi typ, wyleciała mi nazwa z głowy.

masz na myśli mikrofazę?

Rzeczywiście, jak trafi się dobrej jakości to jest ciepła i nie kłaczy.
        • jotka_k Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 17.09.10, 13:27
          na zimę miałam dla córki kocyk firmy Bobas, akrylowy- ciepły, ładny, nic się nie kosmaciło
          www.polskiesklepy.pl/produkt.php?ac=po&idp=1370
          miałam również i śpiworek i kombinezon i wbrew wszystkiemu do fotelika zdecydowanie wygodniejszy był zwykły kombinezon bo przeciskanie pasów przez ten otwór w śpiworku to jakis koszmar
          • delfina_net Re: spiworek czy kombinezon?co lepsze? 25.09.10, 22:52
            Jeśli chcesz, żeby Twojemu dziecku było ciepło, to polecam Ci śpiworek Babyhood, którego używamy w domu. Jest cieplutki, miękki. Jak się go zapnie może służyć za śpiworek, a rozłożony za kocyk dla dziecka lub za matę, taką do zabawy. Naprawdę pożyteczna rzecz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka