grudniowa29 02.01.11, 22:44 Mojej malej ciagle zagina sie prawe uszko mimo iz w ogole ma uszki przylegaace do glowki.Mama mnie straszy , ze jak nie upilnuje to bedzie odstawac.Czy rzeczywiscie tak te uszy latwo mozna wygiąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaga-sie Re: zaginające sie uszko 02.01.11, 23:13 Wydaje mi się,że tak, niestety. Mój synek miał małe uszka po urodzeniu, często podczas karmienia jedno się zaginało. Teraz to ucho bardziej odstaje ( ma pół roku). Odpowiedz Link Zgłoś
annnia5 [...] 02.01.11, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulka32 Re: zaginające sie uszko 03.01.11, 10:41 U nas zaginało się prawe, ja poprawiałam a Mały ruszał główką, zaginał, ja porawiałam on zaginał i tak w kółko. Rezultat: uszko jak u Misia Uszatka Odpowiedz Link Zgłoś
anka24_pl Re: zaginające sie uszko 03.01.11, 13:07 Proponuję tak jak ja przykleić mu uszko kawałek plasterkiem i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek2985 Re: zaginające sie uszko 03.01.11, 14:52 hejka moj maly mial podobny problem,jak go tylko urodzilam mial rozek jednego uszka normalnie wygiety o 90stopni widocznie gdzies go docisnal w brzuszku...potem sie wyprostowalo ale golonie mial miekkie uszka i balam sie zeby nie wygladal jak slon dambo....bardzo zwracalam na to uwage i dodatkowo do domu kupilam mu opaske bez szwa zakladalam(trudno wiem ze to chlopiec ale wolalam tak niz potem by mial pretensje do mnie)a teraz ma prawie rok i ma piekna glowke i piekne przylegle uszka Odpowiedz Link Zgłoś
maghda22 Re: zaginające sie uszko 03.01.11, 16:36 mojemu dziecięciu już w szpitalu zagięło się prawe uszko. potem bardzo pilnowałam, aby żadne się nie zaginało. teraz po 5-ciu miesiącach jest ok, ale prawe uszko jest bardziej miękkie od lewego. i wciąż sprawdzam, gdy mała leży, czy uszka się nie zagięły. Odpowiedz Link Zgłoś