Dodaj do ulubionych

Wakacje z roczniakiem? Proszę o polecenie

27.04.11, 15:53
Witam,

Bardzo proszę o polecenie jakiegos fajnego hotelu za granica na spedzenie tygodnia z rocznym dzieckiem. Kraj tez prosze jakis polecic bo nie mam pojecia gdzie mozna wybrac sie z takim maluszkiem smile Obydwoje z mezem uwielbiamy bardzo gorace kraje typu Egipt itp, ale to nie jest najlepszy wybor (upal, te rozne klatwy itpsmile ) Wypad ma byc albo w lipcu albo we wrzesniu. Czy któras z mam moze mi napisac jak wygladalo karmienie takiego dziaciaka? Chodzi mi czy wszystko zabrala z Polski ? Bardzo dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • 25marzka25 Re: Wakacje z roczniakiem? Proszę o polecenie 27.04.11, 16:51
      Ja wybieram sie w połowie czerwca,jeszcze przed sezonem do Chorwacji i tam mała skończy właśnie roczek.Co do jedzenia to mam zamiar zabrać jej ulubione słoiki(obiadki i deserki) kaszka +mleko(już nie karmie piersią) bo tego nikt nie wie co dziecku będzie smakować(a może wszystko co jedzą dorośli jej przypadnie do gustu? i lokalna kuchnia, a jak nie to ma swoje smile Egipt czy Tunezję w tej chwili to średnio bym polecała, ale Hiszpania może być super
    • aleksandra1977 Re: Wakacje z roczniakiem? Proszę o polecenie 27.04.11, 18:05
      piszesz, ze nie Egipt... mysmy byli z 10 miesieczna corka wlasnie w Egipcie, w Sharm el Sheikh, w hotelu Club Farana z opcja all exclusive. We wrzesniu. Z Polski wzielam tylko pieluchy i kosmetyki na slonce, wszystko inne bez problemu mozna bylo kupic na miejscu.
      • camel_3d Re: Wakacje z roczniakiem? Proszę o polecenie 27.04.11, 20:36
        problem w tym, ze wiele osob lapie sie na sraczke..ty mialas szczescie...ale inne dzeicko moze si eodwodnic..nie pisalbym sie z malutkim dzieckiem na egipt...
    • camel_3d chorwacja.. 27.04.11, 20:34
      jest piekna, spokojna..nie ma tlumow...
      chociaz np w lipcu i sierpniu nie polecalbym zadnych goracych krajow... chyba ze sie chcesz umeczyc... w tych miesiacach w polsce jest wystarczajaca cieplo...a czasem nawet cieplej niz np na majorce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka