Dodaj do ulubionych

herbata z miodem i cytryna

09.05.11, 15:45
Po powrocie z pracy starsza córka doniosła mi że babcia napoiła moją 9 miesięczną córeczkę zwyką herbatą z miodem i cytryną. Podobno wypiła tego dużo. Myślicie że jej coś będzie? Cholera, albo przez cały dzień nie da jej pić albo wypali z czymś takim. Ręce opadają a zwrócić uwagi nie można bo od razu foch.
Obserwuj wątek
    • truscaveczka Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 16:46
      Miej w pogotowiu coś przeciwuczuleniowego.
      Zwykła herbata to betka, ale gorzej z dwoma silnymi alergenami - cytrus i miód.
      Niby dorosły człowiek z babci, nie? Ile nasze nawywijały (8-miesięczna skazowa córa nakarmiona została mlekiem z proszku zwykłym uncertain)...
      • mali_nowo Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 17:31
        Nie panikuj nic jej nie będzie.
    • perd-ido Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 19:30
      Moj juz lizal bajecznego i baranka wielkanocnego z cukru...babci sie oberwalowink
      • czekolada85 Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 20:36
        Mój dziadek a małej pradziadek pakuje mojej małej do buzi wszystko co jest w zasięgu jego wzroku. Pilnuje go mąż, moja mama no i ja a on i tak zawsze coś jej tam wciśnie.
        • perd-ido Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 21:09
          i pewnie tlumaczy...bo przeciez dzieci lubia slodycze?..
          • czekolada85 Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 21:30
            Dokładnie tak mówi.
            Że Laura taka biedna, tylko te mleko i niedobre papki a ona na pewno by chciał coś słodkiego.
            Dziadek raczej niereformowalny.
    • budzik11 Re: herbata z miodem i cytryna 09.05.11, 21:27
      Cytryna jest silnym alergenem, miód jest silnym alergenem oraz może zawierać bakterie jadu kiełbasianego, wywołującego botulizm dziecięcy. Jak będziesz miała pecha to COŚ może być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka