tommama 01.06.11, 07:02 Kupiłam ostatnio i kapie z tego dziadostwa. Jak młody przechyli, to kałuże się robią To normalne, czy tylko ja mam felerny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jombusiowa Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 07:05 U mnie jak leży przechylony to tez coś tam wycieka. Zauwazyłam,że wycieka więcej, jak woda jest cieplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
m7-7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 07:19 Ja zauwazyłam ze kapie na początku... wieć zaraz po nalaniu herbatki przechylam go aby wykapało to co ma wykapac, potem wycieram i już nie kapie. Oczywiście nie można nim potrząsać ani rzucaćź bo wtedy leci. Pomimo wszystko mój synek woli z tego pić niż z takiego z dziubkiem tommee tippee Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 09:41 Troszkę kapie niestety. Po wymianie uszczelki na nową też. Ale mała tak lubi nim rzucać, powodując imponujące rozbryzgi, że to trochę, co pokapie, nie robi na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 10:43 taki jego "urok" producent twierdzi ze to NIE niekapek o ile normalne wydaje mi sie ze kapie przy przechylaniu bez przykrywki, a bryzga przy rzucaniu, o tyle strasznie wkurza mnie ze z mojego rozlewa sie tez gdy jest przykryty przykrywka! a czasem trudno utrzymac go w pionie na spacerze. Mimo wszystko jest naprawde godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusina_mama Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 11:37 A myślicie, że jest szansa nauczyć 5-mies. niemowlę picia z takiego kubka? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 11:41 wszystko zalezy od dziecka. Sprobuj a sie przekonasz. Mysle ze Lovi to najlepsza opcja dla piersiowych dzieci. Syn zaczal uzywac Lovi jakos po skonczeniu 6 m-cy i w zasadzie to tudno tu mowic o uczeniu, to bylo u niego intuicyjne, wzial i sie napil nie mowie ze wypija jakies szalone ilosci, ale kubek zabieramy wszedzie ze soba i staram sie czesto proponowac, zwlaszcza w te upaly. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Kubek Lovi 360 03.06.11, 11:11 Teoretycznie na opakowaniu jest 9m+, ale spróbować można. Moja jak była taka mała to proponowałam jej raczej kapek (niekapek z dzióbkiem z wyjętym zaworkiem) i to było raczej wlewanie po łyczku do buzi niż samodzielne picie i generalnie nie szło, tatuś się poddał i podał łyżeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemka78 Re: Kubek Lovi 360 03.06.11, 10:59 Mojej kupilam, bo nie chce z niczego pic tylko z kubkow, a wiadomo ze zwyklych leje sie bokami. Musze jej specjalnie to wieczko troche zostawiac niedomkniete, bo inaczej nic nei poleci, musialaby ssac, a nie chce. Wiec raczej nie powinno nic cieknac jak jest domkniete. Odpowiedz Link Zgłoś