Dodaj do ulubionych

Kubek Lovi 360

01.06.11, 07:02
Kupiłam ostatnio i kapie z tego dziadostwa. Jak młody przechyli, to kałuże się robią sad
To normalne, czy tylko ja mam felerny?
Obserwuj wątek
    • jombusiowa Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 07:05
      U mnie jak leży przechylony to tez coś tam wycieka.
      Zauwazyłam,że wycieka więcej, jak woda jest cieplejsza.
    • m7-7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 07:19
      Ja zauwazyłam ze kapie na początku... wieć zaraz po nalaniu herbatki przechylam go aby wykapało to co ma wykapac, potem wycieram i już nie kapie. Oczywiście nie można nim potrząsać ani rzucaćź smile bo wtedy leci.
      Pomimo wszystko mój synek woli z tego pić niż z takiego z dziubkiem tommee tippee
    • matka_karmiaca Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 09:41
      Troszkę kapie niestety. Po wymianie uszczelki na nową też.

Ale mała tak lubi nim rzucać, powodując imponujące rozbryzgi, że to trochę, co pokapie, nie robi na mnie wrażenia.
      • agus7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 10:43
        taki jego "urok"
        producent twierdzi ze to NIE niekapek wink
        o ile normalne wydaje mi sie ze kapie przy przechylaniu bez przykrywki, a bryzga przy rzucaniu, o tyle strasznie wkurza mnie ze z mojego rozlewa sie tez gdy jest przykryty przykrywka! a czasem trudno utrzymac go w pionie na spacerze.
        Mimo wszystko jest naprawde godny polecenia.
    • hanusina_mama Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 11:37
      A myślicie, że jest szansa nauczyć 5-mies. niemowlę picia z takiego kubka?
      • agus7 Re: Kubek Lovi 360 01.06.11, 11:41
        wszystko zalezy od dziecka. Sprobuj a sie przekonasz. Mysle ze Lovi to najlepsza opcja dla piersiowych dzieci.
        Syn zaczal uzywac Lovi jakos po skonczeniu 6 m-cy i w zasadzie to tudno tu mowic o uczeniu, to bylo u niego intuicyjne, wzial i sie napil smile
        nie mowie ze wypija jakies szalone ilosci, ale kubek zabieramy wszedzie ze soba i staram sie czesto proponowac, zwlaszcza w te upaly.
      • matka_karmiaca Re: Kubek Lovi 360 03.06.11, 11:11
        Teoretycznie na opakowaniu jest 9m+, ale spróbować można.
        Moja jak była taka mała to proponowałam jej raczej kapek (niekapek z dzióbkiem z wyjętym zaworkiem) i to było raczej wlewanie po łyczku do buzi niż samodzielne picie i generalnie nie szło, tatuś się poddał i podał łyżeczką.
    • bluemka78 Re: Kubek Lovi 360 03.06.11, 10:59
      Mojej kupilam, bo nie chce z niczego pic tylko z kubkow, a wiadomo ze zwyklych leje sie bokami. Musze jej specjalnie to wieczko troche zostawiac niedomkniete, bo inaczej nic nei poleci, musialaby ssac, a nie chce. Wiec raczej nie powinno nic cieknac jak jest domkniete.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka