Dodaj do ulubionych

Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką

02.06.11, 08:47
Kochane!

Widziałam we wtorek w Dzień Dobry TVN pokazywali rzeczy na piknik i na samym początku Urbański pokazywał taki smoczek i przytulankę w postaci owieczki - mówił, że smok certyfikowany i bezpieczny itd. Spotkałyście się z tym ? Jak to się nazywa? Widziałyście może albo któraś z Was ma ? Jak się to sprawdza?
Obserwuj wątek
    • ania2003i2011 Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 11:05
      coś takiego?
      https://www.clothdiaperoutlet.com/Shared/wubbanubs/elephant-sm.jpg
      • panna.w.drodze Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 11:16
        ło matko smile ale wynalazek

czekam na smoka z butlą, wózek z fridą i wanienka z samodozującą się parafiną

https://www.suwaczki.com/tickers/cd9bflw1hau1bk68.png
        • mysiamarysia Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 12:42
          a ja na urzadzenie wstajace do dziecka w nocy
          • olgaaa1 Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 13:17
            A najlepiej aby ten słoń sam zapitalał do łóżeczka i wkladal smoka jak wypadnie big_grin
            • panna.w.drodze Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 21:42
              o, to najlepsze smile chcę takiego słonia!
        • lapwing123 Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 22:11
          panna.w.drodze napisała:

> ło matko smile ale wynalazek
          >
          > czekam na smoka z butlą, wózek z fridą i wanienka z samodozującą się parafiną

nie musisz czekać. tadam: https://www.dzieciowo.pl/wp-content/uploads/2010/07/but-podee.jpg

na youtube pokazane jak to działa- pełna samobsługa.
          • panna.w.drodze Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 03.06.11, 12:21
            no to jestem nieźle zacofana smile
            swoją drogą sama sobie winnam, mogłam napisać: butlę z karuzelą wink
    • matka_karmiaca Re: Widziałam w DDTVN smoczek z przytulanką 02.06.11, 13:34
      Ja jestem niesmoczkowa, ale może ktoś mi wytłumaczy, po czorta kupować smoczka zintegrowanego z zabawką, jak 95% smoczków ma uchwyty, a 50% maskotek ma jakieś pętelki i można jedno z drugim po prostu związać wedle własnego uznania?
    • 18_lipcowa1 błagam 02.06.11, 21:55
      nie sluchaj pana U
      • ylunia78 Re: błagam 02.06.11, 22:43
        Zgodzę się z lipcowątongue_out
        Urodziło mu się pierwsze dziecko i myśli,że poznał wszystkie rozumy....
        Smoczek z przytulanką jak dla mnie beznadzieja.Jak inne podobne jego pomysły.
        Zresztą DDtvn nie oglądam już od dawna,bo tam są TOTALNE pierdoły.
        • kfiatuszkowa Re: błagam 03.06.11, 10:53
          Ja się też zgadzam z Wami kobitki wink Po co przywiązwać smoczka do przytulanki? Ani się dziecko na drugi bok nie obróci przez sen bo zabawka będzie się ciągnęła albo co gorsza wyciągnie smoka dziecku z paszczy i matka zas trrrryt do dziecia smoka dać wink
          A ddtvn też niezbyt lubie. Sprawiają wrażenie, że gadają i gadają, wszystko jedno co, byleby gadali...
          • betoniarka777 Re: błagam 03.06.11, 12:03
            Dowiedziałam się jak się to nazywa i postanowiłam sprawdzić na youtubie. I proszę trochę filmów jest. Dziecko się nie przekręci, a może jeszcze zostanie zgniecione, bo to za duże ?
            Polecam filmik:

www.youtube.com/watch?v=GugRhjntFfU&feature=related
            mnie to przekonało!
            • kfiatuszkowa Re: błagam 03.06.11, 17:51
              A przeeestań... Takie dziadostwo... Ani tego w czystości nie utrzymasz, siedlisko bakterii ze śliny w tym misiu będzie... Jak byś chciała to często prać to potem trza to suszyć niewiadomo ile, a, idź.... W końcu dzieciak ani smoczka ani przytulanki nie dostanie ;P Po co wydziwiać i masę kasy tracić (bo napewno tanie to to nie będzie), nie lepiej to i to osobno?
              • olusia.helenka Re: błagam 05.06.11, 14:55
                najlepiej kupic sam smoczke i przywiazac do niego worek foliowy ( latwiej utzrymac w czystosci) czy twoje dziecko zamiast spiochow nosi worek? no bo spiochy tez prac trzeba...pozniej nie kupisz dziecku klockow bo to tez zbedny wymysl, no i trzeba sprzatnac..niech sie bawi kijem
                • kfiatuszkowa Re: błagam 05.06.11, 22:03
                  A co ma jedno do drugiego? Denny przykład z tym workiem. No ale niech Ci będzie... uncertain
                  Moje dziecko nie nosi śpiochów, więc nie zamienię ich na worek. Może Ty tak robisz? ;>
                  Kij teeeeeż trzeba posprzątać tongue_out
                  Durna wypowiedź, durna odpowiedź.
                  • panna.w.drodze Re: błagam 06.06.11, 12:53
                    o fak, ja się bawiłam kijem uncertain nie wiem co chcecie, bo to fajowa zabawka
                    • kfiatuszkowa Re: błagam 06.06.11, 17:24
                      I widzisz, napewno patologiczna teraz jesteś ;P Ha ha ha smile
                      • panna.w.drodze Re: błagam 16.06.11, 15:00
                        na to wychodzi smile ale to mnie nie martwi bo wszyscy są przyzwyczajeni, tylko czy przeniesie się to na moje dziecko????? surprised
            • mikams75 Re: błagam 03.06.11, 22:54
              jak dla mnie to tez do niczego wynalazek - dziecko traktuje to jak gryzak z maskotka. Doczep maskotke do jakiegos gryzaka czy smoczka - bedzie tez latwiej odczepic do mycia czy prania.
              • lusia1815rok Re: błagam 06.06.11, 16:40
                kij lepszy-ma przynajmniej dwa konce ;D
                • betoniarka777 Re: błagam 16.06.11, 15:04
                  co to za tragiczne wypowiedzi ? Nie dowiedzialam sie nic o co pytalam, tylko jakies dyrdymaly. Poziom rozmowy niski jak na polskie forum przystalo, ide popytac na zagraniczne.
                  • annie_laurie_starr Re: błagam 16.06.11, 23:16
                    Sa dwa powody dla ktorych przestalam ogladac DDTVN:
                    1) Zbysio Urbanski
                    2) eko matka Reni Jusis
                    Chocby Zbysio pokazywal bujaczek, ktory usypiajac dziecko jednoczesnie odchudza matke to i tak bym go olala.
                    • panna.w.drodze Re: błagam 16.06.11, 23:28
                      hehe smile on ma coś takiego irytującego w sobie że od razu mu nie wierzę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka