Dodaj do ulubionych

mata edukacyjna

14.07.11, 12:25
od kiedy wasze dzieci bawiły się na macie edukacyjnej?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: mata edukacyjna 14.07.11, 12:38
      po skończeniu 5mcy, bawił się az 3 tygodnie bo odkąd zaczął się obracać to nie chce leżeć
      mata teraz służy tylko do siedzenia na podłodze jako podkładka
      • agus7 Re: mata edukacyjna 14.07.11, 14:24
        moj Syn WCALE wink
        praktycznie nieuzywana mate sprzedalam wlasnie na allegro.
        w domu jest tyyyle ciekawszych "zabawek" niz mata wink a grajacego i migajacego misia to sie zwyczajnie bal i plakal jak wlaczylam.
        • ladyann77 Re: mata edukacyjna 14.07.11, 15:25
          Od 4 m-ca. Teraz ma 6 i demoluje matę podczas pełzania. Ale czasem jeszcze sobie poleży i pogada do wiszących zabawek smile.
    • perd-ido Re: mata edukacyjna 14.07.11, 14:29
      od ok. 3 miesiaca
    • swistak-3 Re: mata edukacyjna 14.07.11, 14:49
      tuż przed skończonym 3 m-cem, ale teraz jak skończyła 4 m-ce to potrafi się na prawdę długo na niej bawić, czasami nawet usypia na niej. Doczepiam jej także inne zabaweczki, żeby się za szybko nie znudziła. Według mnie mata to rewelacyjny wynalazek, mogę np obiad ugotować, albo posiedzieć na internecie...
    • mikams75 Re: mata edukacyjna 14.07.11, 15:15
      chyba jakos po skonczonym 2-gim miesiacu, ale bawila sie krotko, bo jak zaczely ja zabawki interesowac, to za pare tygodni zaczela sie turlac i zawsze jakis palak od maty jej na drodze przeszkadzal i byl placz. Odczepilam te palaki i jeszcze przez jakis czas mialam jako kocyk na podloge, ale tez sie srednio tym bawila.
      • nastja Re: mata edukacyjna 14.07.11, 17:23
        Mój synek - prawie wcale. Koty - cały czas. Po prostu przystosowały matę na posłanie i po prostu im ją dałam, skoro syn nią wzgardziłsmile
        • agahk Re: mata edukacyjna 14.07.11, 18:23
          nastja napisała:

> Mój synek - prawie wcale. Koty - cały czas. Po prostu przystosowały matę na pos
          > łanie i po prostu im ją dałam, skoro syn nią wzgardziłsmile

Mój kot też robi zakusy na matę córeczki.

A w temacie od 4 m-c , ale interesowała się nią tylko miesiąc, bo szybko zaczęła się przemieszczać i wyłaziła poza matę.
    • misia_matysia Re: mata edukacyjna 16.07.11, 14:01
      od 3 miesiąca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka