Dodaj do ulubionych

katar przy ząbkowaniu

31.08.11, 08:38
Podpowiedzcie mi dziewczyny czy to normalny katar przy ząbkowaniu czy jednak iść z tym do lekarza. Młody od wczoraj wieczór ma katar aż mu sam z nosa leci, jak wyciągam fridą to praktycznie sama woda. Jak oddycha to słychać jak mu tam furczy w nosie, przez to wczoraj w nocy ponad godzinę się wiercił nie mógł usnąć. Właśnie przebijają mu się górne jedynki przy dolnych nic takiego się nie działo dlatego nie wiem czy ten katar to od zębów czy coś złapał. Gorączki nie ma nie kaszle, może sporadycznie, jedynie co to ten katar. Jeśli to od zębów to powiedzcie mi proszę czy coś mam z tym katarem robić poza ściąganiem frida?
Obserwuj wątek
    • lafiorka2 Re: katar przy ząbkowaniu 31.08.11, 11:24
      Mój młodszy miał katar przy ząbkowaniu.Odciągałam i pryskałam wodą morską.Nie jest to"normalny" katar,ale wodnisty.
    • kamenka Re: katar przy ząbkowaniu 31.08.11, 15:20
      Bardzo często przy ząbkowaniu dzieci dodatkowo męczy katar. Na szczęście nie trwa to długo.
    • ma.ruda666 Re: katar przy ząbkowaniu 31.08.11, 16:14
      Mojej córce też woda z noska leci, kiedy mocniej zęby idą. Zazwyczaj właśnie taka woda, często tylko z jednej dziurki. Oczywiście bacznie obserwuj dziecko, bo to takie trędiwink - zrzucać wszystko na karb ząbkowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka