Dodaj do ulubionych

Pytanie o butelkę

25.12.11, 22:34
mam 4,5 miesięczniaka, który je tylko z piersi, dostałam w prezencie butelkę firmy Mothercare - ma smoczek przedziurawiony na kształt krzyżyka i ma uchwyty jak w kubkach niekapkach. Czy taka butla nam sie przyda? np przy rozszerzaniu diety (jakieś kaszki, napoje?) i czy można dokupić do niej końcówkę typu niekapek zamiast smoczka - czy w ogole sobie darować i wydac ją dziecku butelkowemu?
Obserwuj wątek
    • od.czasu.do.czasu Re: Pytanie o butelkę 25.12.11, 22:41
      Może Ci się przydać do picia, nie wiesz też ile jeszcze będziesz karmić piersią wiec zdążysz wydać wg. mnie
    • stysia_2 Re: Pytanie o butelkę 29.12.11, 14:29
      Nie wiem jak jest z butelkami Mothercare ale jeśli chcesz mieć pewność, że butelka będzie miała zastosowanie teraz jak i w późniejszym okresie rozwoju Twojego dziecka ja proponuję MAM.
      Firma w swojej ofercie ma nie tylko butelki ale też inne rzeczy dla maluszków.
      W zależności od wieku dziecka możesz wybrać sobie interesującą cię butelkę ale możesz też zmieniać końcówki bez problemu - posiadają fajny wybór smoczków , m.in niekapek.
      Dotychczas wypróbowałam butelkę antykolkową - dla mnie bomba.
    • ponponka1 Re: Pytanie o butelkę 29.12.11, 14:58
      a po co uczyc dziecko pic ze smoczka? Naucz pic z kubka jak przyjdzie czas. Lub kup niekapek ale wyjmij te gumke, ktora zmusza dziecko do "ciagniecia"
      • gekontoke Re: Pytanie o butelkę 30.12.11, 23:56
        tak jak myslałam, nie będzie mi potrzebna - chyba, ze do zabawy...
        • panna.w.drodze Re: Pytanie o butelkę 01.01.12, 21:22
          także zostałyśmy z córą uszczęsliwione podobnym prezentem... tyle że u mnie dziurki 3 i butelka ma kształt gruszki i jest z prześwitem

nie wiem co to jest... i chyba oddam bo stawiam na kubeczek doidy i zwykłe chłeptanie i słomkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka