mgielka82 19.08.12, 13:57 jesli tak to jaki konkretnie polecacie drogie mamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joshima flejm 19.08.12, 15:18 znów? forum.gazeta.pl/forum/w,572,138172042,138172042,Wybor_lezaczka_dla_niemowlaka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
passamezzo Re: leżaczek bujaczek-warto kupic? 19.08.12, 22:36 Ja swojemu 9 tygodniowemu synkowi kupiłam huśtawkę elektryczną Bright Starts model z lwem. Jestem zadowolona ( mój synek uwielbia się w niej huśtać) i mogę ci ją polecić. Wsiąść do pociągu byle jakiego,nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet... Biuro Podróży Odpowiedz Link Zgłoś
ma-da-ma Re: leżaczek bujaczek-warto kupic? 19.08.12, 23:06 nasz mały miał i hustawkę bright starts i leżaczek z fischer price i niestety, ani jedo ani drugie nie zdało egzaminu. może i mały by polezał/pobujał się, ale rehabilitantka zabroniła korzystania z tego dobrodziejstwa bo dzieci krzywo się w tych sprzętach układają. a że mały miał asymetrie ułożeniową to darowałam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
passamezzo Re: leżaczek bujaczek-warto kupic? 20.08.12, 00:14 Mój synek huśta się od 2 tygodnia życia, konsultowałam to z rehabilitantem i nie widział przeszkód, potem widział go jeszcze dwa razy, dziecko rozwija się prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.sarabella Re: leżaczek bujaczek-warto kupic? 20.08.12, 08:42 u nas się nie sprawdził. Córka nie widziała w nim niczego atrakcyjnego i siedzieć w nim nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
passamezzo Re: leżaczek bujaczek-warto kupic? 20.08.12, 10:01 u nas na początku musiał się przyzwyczaić, w żadnym wypadku nie wkładałam go do huśtawki jak płakał czy marudził. Teraz to jego ulubiona rozrywka, lubi się w niej huśtać i oglądać co robię. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_29 ciagle to samo 20.08.12, 11:51 niedalej jak 2 dni temu byla dyskusja na ten sam temat. mam nieodparte wrazenie, ze te watki produkuja jakies trole. bo trzech watkow na ten sam temat na jednej stronie raczej nie da sie przegapic. Odpowiedz Link Zgłoś
passamezzo Re: ciagle to samo 20.08.12, 16:07 nikt nie troluje. Jest pytanie jest odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś