kama.78 27.07.04, 16:51 Pomimo wileu rad, żeby moja mała nosiła czapkę w domu, nie zakładałam jej. Teraz ma trochę odstające uszka. Jak sobie teraz z tym poradzić? Teraz jej zakładam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mradford Re: odstające uszy 27.07.04, 16:59 nie wiem skad sie bierze ta teoria o czapce,tez ja slyszalam.Przeciez to jest uwarunkowane genetycznie!!!To tak jakby spinac nos spinaczem do bielizny na noc i wierzyc ze bedzie wezszy.Ale do rzeczy....nie sadze zeby mozna bylo cos z tym fantem zrobic,moj synek tez ma troszke odstajace, po tatusiu))My sie tym nie przejmujemy, jesli dorosnie a bedzie mu to przeszkadzac to zrobi sobie operacje.Operacja taka jest tania i bardzo prosta.A jesli masz coreczke,to zawsze mozna to zakryc slicznymi wloskami.Nie przejmuj sie i caluj ja czesto w te uszka i mow ze jest sliczna,zeby sie dzieciak nie nabawil kompleksow!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama.78 Re: odstające uszy 27.07.04, 18:55 też mnie denerwowały te komentarze 'życzliwych", żeby zakładać czapeczkę. Ale zaczynam miec wyrzuty sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: odstające uszy 27.07.04, 19:00 Niepotrzebnie. I tak by miała odstające uszy, tylko by się czapką denerwowała. Moja też ma odstające, a kocham ją tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
kama.78 Re: odstające uszy 27.07.04, 21:04 masz ąliczne dziecko! jak wysłać zdjęcia mojej Weronisi? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: odstające uszy 27.07.04, 21:34 A chcesz mieć taki album, jak my, czy wysłać na gazetowe "zobaczcie"? Dziękuję za słowa uznania dla mojej maluśkiej, widziałaś jakie ma uszka? Odpowiedz Link Zgłoś
kama.78 Re: odstające uszy 27.07.04, 21:48 Zacznę od gazet. zobaczcie. Uszka widziałam-Twoja ma normalne. Moja to mały Plastuś. Ale też śliczny Plastuś. Proszę więc o instrukcje. PS. Skąd jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: odstające uszy 27.07.04, 22:02 Jesteśmy z Katowic, ale do połowy września mieszkamy we Włocławku. A Wy? Instrukcja zamieszczania zdjęć znajduje się tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5590622 Odpowiedz Link Zgłoś
kama.78 Re: odstające uszy 27.07.04, 22:08 My spod Warszawy, ale wcześniej mieszkałam w Świdnicy/k Wrocławia. Nic nie rozumiem z tej instrukcji. Chciałam normalnie do listu wklejić zdjęcia, ale nie mogę! poradź coś. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: odstające uszy 27.07.04, 22:26 Nie, do listu się nie da, niestety Możesz je wyslać na "zobaczcie", a gdy się pojawią (jakoś na drugi dzień), to wtedy do sygnaturki (w "moje forum") wklejasz linka. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.78 Re: odstające uszy 27.07.04, 23:00 dzięki za radę! jutro zamieszczę zdjęcia. może jeszcze kiedyś "pogadamy"? teraz idę spać!bo jutro znowu się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś