kopiko-lol 09.07.13, 13:19 dziewczyny, poradzcie.... moja mloda (prawie 6 msc) rano ma strasznie szybki oddech, pooddycha tak kilka razy, chwila przerwy i znowu... to zabawa oddechem czy coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul80 Re: Przyśpieszony oddech 09.07.13, 16:38 Ja bym sie poradzila pediatry. W rodzinie milismy przypadek zapalenie miesnia sercowego i objawilo sie bardzo plytkim i szybkim oddechem. Zapytaj lekarza dla spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: Przyśpieszony oddech 09.07.13, 20:23 nie wiem czy to nie np wyrażenie emocji,robiąc to robi usta w dzióbek. Robi tak jak sie ekscytuje. A nikt tak nie mial? Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: Przyśpieszony oddech 09.07.13, 22:58 A ten oddech był stale przyspieszony, czy sporadycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Przyśpieszony oddech 10.07.13, 08:59 syn mial. jak to niemowle. unormowalo sie samo, w zyciu mi nie przyszlo do glowy latac z tym po lekarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
agul80 Re: Przyśpieszony oddech 10.07.13, 09:58 Maly wieczorem mial bardzo szybki oddech. Nie mogl tchu zlapac. Inaczej niz u Ciebie. Jezeli robi dziobek to znaczy pewnie, ze sie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewachmuryziemia Re: Przyśpieszony oddech 10.07.13, 11:37 mój tez tak miał (i pewnie dalej ma, ale nie zwracam juz na to uwagi), niemowlę ma prawo mieć bardzo szybki oddech przy wysiłku, a prawie wszytko jest dla niego wysiłkiem przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: Przyśpieszony oddech 10.07.13, 17:07 dzieki za odp. u nas to chyba jakas zabawa ekscytacja powoduje taki oddech nie wyglada jakby coś jej dolegalo, smieje sie przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś