viola240104 29.09.04, 09:53 prosze o pomoc,mam tylko masc majerankowa ale nie pomaga.czy macie cos sprawdzonego?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatkak2 Re: co na katarek u niemowlaka 8m-cy 29.09.04, 09:58 spróbuj sól fizjologiczną niezaszkodzi a napewno udrożni nosek pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: co na katarek u niemowlaka 8m-cy 29.09.04, 10:17 Sól fizjologiczna i homeopatyczne krople do nosa Euphorbium Compositum S (bez recepty). Pozdrawiam i życzę zdrowia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: co na katarek u niemowlaka 8m-cy 29.09.04, 12:25 mysmy walke z katarem zaczeli od soli fizjologicznej. kiedy nie pomoglo i zaczal sie kaszel - fluczki mu splywaly do gardelka - poszlismy do lekarza. zalecil wit C, wapno, do nosa otrivin. kilka dni i po wszYstkim. zycze zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Do hratli 29.09.04, 12:38 czy otrivin jest na receptę? od którego mca mozna stosować? Bardzo prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Do hratli 29.09.04, 13:24 mam przed soba ulotke otrivinu. nie jest napisane od ktorego miesiaca. zacytuje jednak: "otrivin 0,1% dla doroslych i dzieci powyzej 6 r. zycia, otrivin 0.05% dla niemowlat i malych dzieci". ja kupilam go bez recepty. poza tym rozmawialam z farmaceutka, ktora powiedziala mi, ze ona stosuje otrivin u swojego maluszka. mojemusynkowi rowniez pomogl. moze spytajsie w aptece - dadza ci do poczytania ulotke Odpowiedz Link Zgłoś
viola240104 Re: co na katarek u niemowlaka 8m-cy 29.09.04, 13:29 drogie mamy dzieki za rady.polecono mi w aptece krople do nosa Nasivin soft0,01% dla niemowlat.mam nadz ze pomoga wojtkowi.pozdr viola Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: co na katarek u niemowlaka 8m-cy 29.09.04, 13:45 katar dobrze jest odciagnac dobrym aspiratorem, np. Frida www.skandprojekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś