Dodaj do ulubionych

do bani z takim moderatorem

21.11.04, 13:48
giną wątki, nie po raz pierwszy. prawdopodobnie nasz moderator nie ma dzieci
i nie wie, że niemowlaki to dzieci do 1 roku życia. a więc język niemowląt,
to na tym forum a nie na edziecko. rozumujac logicznie edziecko to dzieci
powyżej 1 roku.

pozdrawiam
Milena

Obserwuj wątek
    • kalina_p Re: do bani z takim moderatorem 21.11.04, 14:06
      Wczoraj czytalam jakies "uwagi moderatora' i troche racji ma, kasuje
      powtarzajace sie i "bedace elementem klotni".
    • kowbojka zgadzam sie 21.11.04, 14:08
      Podpisuje sie pod Milena obiema rekami. To forum jest koszmarnie nieprzyjazne.
      A przeciez ono jest dla nas a nie my dla niego. Myslac sposobem moderatorki, to
      KAZDY watek nie pasuje i powinien zostac przeniesiony, np.:
      usypianie - na 'wychowanie'
      plesniawki - na 'edziecko zdrowie'
      jakie mleko - na 'karmienie butelka'
      marchewka "ratunku" - na 'wszystko o jedzeniu'

i tak mozna sie doczepic do kazdego watku. Wiec po co takie forum?

Kowbojka
      • g_kasia Re: zgadzam sie 21.11.04, 15:35
        plesniawki przeca są tutaj i nikt ich nie przenosi..., marchewka i wprowadzanie
        nowych pokarmów też tutaj siedzi... usypianie - nie przeniosłyśmy żadnego wątku
        a co do karmienia butelką, to moje Kochane pomysł utworzenia takiego forum
        wyszedł własnie od użytkowników czyli na Waszą prośbę, więc tutaj proszę się
        nie czepiać bo to bez sensu...

Czyli droga Kowbojko nie trafiłaś z przykładami...
        Pozdrawiam
        • kowbojka do g_kasi 21.11.04, 17:28
          Kasiu, zle mnie zrozumialas. Podalam przyklady watkow ktore tu sa, ale na
          upartego mozna je przeniesc (chodzi mi o to, ze mozna na sile sie do nich
          przyczepic!). I moje komentarze nie sa bez sensu, bo niekiedy bylam zaskoczona,
          ze przenioslyscie watki dotyczace niemowlat na inne fora, bo np byly bardziej o
          zdrowiu (choc dotyczyly niemowlat). A skoro to jest forum publiczne, to
          uzurpuje sobie prawo do wygloszenia wlasnej opinii.
    • tynia3 Re: do bani z takim moderatorem 21.11.04, 14:18
      Eee, no nie dramatyzujmy. Jakiś porządek musi być. Poza tym od tego są
      komunikaty moderatorskie, zeby swój wątek znaleźć, bo wątki tzw. grzeczne wink,
      nie są kasowane, tylko PRZENOSZONE.
      A tak na marginesie... przytyk, że moderator nie ma dzieci chyba nie był
      potrzebny.
      I to nie żadne tam "łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam..." tylko moje zdanie.
      Zastrzeżenia to mam, ale do innego moderatora i na innym forum. Może się kiedyś
      zbiorę i napiszę gdzie trzeba.

pzdr
      • kowbojka Re: do bani z takim moderatorem 21.11.04, 14:28
        Tyniu, ja rozumiem Twoje zdanie, ale po co przenosic? Skoro to jest forum o
        niemowletach, to niech tu beda wszystkie watki dotyczace niemowlat. Czesto
        wracam do jakiegos watku a tu okazuje sie, ze go juz tu nie ma. I nawet nie
        chce mi sie go szukac w innym miejscu. Zobacz na e-mamie jak wyrozumiale sa
        wieczna-gosia i sammy. One wywalaja tylko chamskie i glupie watki. I dlatego
        tam siedze najwiecej. Pozdrawiam i prosze moderatora o wiecej tolerancji.
        • tynia3 Re: do bani z takim moderatorem 21.11.04, 15:58
          Hehehe, a ja właśnie do tego liberalizmu na emamie mam zastrzeżenia. Trole
          grasują, aż miło, a prośby o usunięcie postu - jak grochem o ścianę. Dlatego
          wolę konkrety. Żeby nie przedłużać (bo coś nie na temat zaczynam) wink -
          pozdrawiam
    • rubi21 czemu nie czytacie?? 21.11.04, 14:26
      tego co też czytać powinnyscie, np komunikatów moderatorskich:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=17629795
      tam jasno i wyraźnie wyjasniłam dlaczego kasowane są wątki rozpowszechniajace
      skany książek, nie dam rady wysłąc 200 maili bo tyle wątków proszących o skany
      napisałyscie, jeśli natomiast milena chcesz mnie obrażac to moze najpierw
      przemyśl i poczytaj dokłądnie zasady forum, pozdrawiam
      • kowbojka Do Rubi21 21.11.04, 14:32
        Rubi, rozumiem, ze nie chcecie sie dokladac do piractwa - szanuje. Ale czemu
        tyle watkow dotyczacych niemowlat jest stad usuwanych? Tak jak napisalam w
        poprzednim swoim poscie, do kazdego watku moznaby sie doczepic, ze tu nie
        pasuje bo sa inne miejsca dla niego. Bardzo prosze o wiecej wyrozumialosci.
        Niech to forum bedzie dla mam niemowlat, i zebysmy nie musialy latac po
        wszystkich innych forach szukajac tego, co nas interesuje. Plizzzz.
        PS. czytam wszytskie komunikaty moderatorow.
        • rubi21 Re: Do Rubi21 21.11.04, 14:36
          Forum jest dla nas wszystkich, od wczoraj kasuje wyłacznie watki z prośbą o
          skan ksiażki i o to głównie chodiz Milenie. Niestety czesc wątkó stąd laduje na
          zdrowiu bo dotyczyc problemó zdrowotnych a częśc poszukujacych kogoś w
          konkretnym miescie na regionalne, podział forum dokonany został prze
          zuzytkownikó forum a nie przez administrację. na początku istnienia było 6
          podforów teraz jest ich duzo więcej bo uzytkownicy sami o nie rposili by nie
          było bałaganu, i tego teraz przestrzegamy, ja nie ustalam zasad tylko admini,
          ja tylko wykonuję polecenia i psioczenie na mnie nic nie da.
          • kowbojka Do Rubi21 21.11.04, 14:40
            Ja ABSOLUTNIE na Ciebie nie psiocze. Jestem tu od okolo 2 miesiecy i nie
            wiedzialam, ze sami forumowicze chcieli taki podzial. Ale skoro na e-mamie
            moderatorki sa bardziej wyrozumiale, to moze i tutaj sie uda? A poza tym chyba
            wiele mam niemowlat wolaloby, zeby informacje o nich byly w jednym miejscu?
            Pozdrawiam.
            • rubi21 Re: Do Rubi21 21.11.04, 14:42

uzytkowników forum jest tysiące, a w wątkach tego typu ma pretensje kilka osób
              wiec chyba nie aż tak wiele mam by wolało połączenia forów spowrotem.
              • kowbojka Re: Do Rubi21 21.11.04, 14:45
                Ok, rozumiem. Pozdrawiam.
                K.
    • sandglass Re: do bani z takim moderatorem 25.11.04, 19:37
      Skoro już mowa o zasadach forum i o tym, że ustalają je "czytelnicy" to wtrącę
      moje pięć groszy. Uważam, że wątki typu "Szukam periatry w Warszawie" itd. nie
      powinny być przenoszone na fora regionalne. Na tych forach jak na lekarstwo mam
      i tatusiów. Sama bezskutecznie tak szukałam. Sądzę, że forum Niemowlę jest
      odpowiednim miejscem dla tego typu wątków. Pozdrawiam,
      Przygody Pawełka
      • rubi21 Re: do bani z takim moderatorem 25.11.04, 20:49
        Sądzę, że mylisz fora, mówisz o linkach regionalnych, do których masz linki po
        lewej stronie. My natomiast przenosimy te watki na nasze fora regionalne w
        dziale Polska forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=616 pozdrawiam
        serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka