kinga1234 12.01.05, 19:07 Witajcie MAMY jak to u Was jest ??? Mój mały ma 2 miesiące i praktycznie cały czas śpi...w ciągu doby praktycznie przez jakieś 7h ma oczka otwarte a tak jest non stop drzemka nie wiem sama czy to dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata132 Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 12.01.05, 19:39 Taka widać jego uroda. Kochana ciesz się bo niedługo przyjdzie czas,że jeszcze zamarzysz o tym aby zasnął. Boże jak ja bym chciała, aby czasem mój Skarb przespał ciągiem z 3 godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
nervusmama Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 12.01.05, 19:58 idz do lekarza i sprawdz czy maly /a nie ma przewleklaej zoltaczki ...czasem jest niewidoczna na nasze oko a glownym objawem jest sennosc a w tym wieku moze tez byc grozna my tak mielismy z pierwsza cora musieli ja plukac kroplowkami ... co za duzo to niezdrowo sen ok ale jesli cie to niepokoi to sprawdz to Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 12.01.05, 20:46 zazdroszcze nasza mala moglaby spac choc polowe z tego Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1234 Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 12.01.05, 20:57 jednym z objawów takiej żółtaczki jest senność ? oj to mnie zmartwiłaś musze to sprawdzić ...a jak wasza maleńka długo spała w ciągu doby ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maw51 Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 12.01.05, 21:13 Ja też pisałam kilka miesięcy temu na tym forum, "co robić moje dziecko ciągle śpi czy to dobrze czy to źle?". A teraz się z tego śmieje. Minoł 3 miesiąc i mój chłoptaś przestał w ogóle spać i teraz mam inny problem jak tu zrobić żeby go uśpić i mieć, chociaż pół godzinki spokoju I chciałabym żeby troszeczkę więcej sypiał. Odpowiedz Link Zgłoś
k1w0 Re: RATUJCIE mój maluch cały czas ŚPI!!! 13.01.05, 11:41 Przez 7h na dobę czuwa !!?? to bardzo dużo jak na 2 m dziecko ! Nie ma okreslonych regół ile powinno spać dziecko w jakim wieku, ale średnio przyjmyje się, że np. 6 miesięczne może spać ok 16-18 h na dobę. Więc pozostaje mu ok. 6h aktywności, a Twój 2 miesięczniak ma 7h ! Odpowiedz Link Zgłoś