marteczka77 08.02.05, 17:20 Czy ktoras z mam używała tych kropelek na kolke u dziecka i czy one pomagały i moze ktoras z mam wie od kiedy mozna stosowac te kropelki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: Sab simplex 08.02.05, 17:38 od trzeciego albo czwartego tygodnia. u nas spisaly sie rewelacyjnie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mpenzi Re: Sab simplex 08.02.05, 18:51 Czy one są na recepte czy można je po prostu kupić w aptece? CZy któraś z was wie gdzie mogę je kupić w Krakowie? wszędzie pytałam ale nawet o takich nie słyszeli Odpowiedz Link Zgłoś
mojanoga Re: Sab simplex 08.02.05, 19:28 Nie słyszeli,bo krople są dostępne w Niemczech(słyszalam też,że w Czechach). Są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka77 Re: Sab simplex 08.02.05, 20:59 Dzieki dziewczyny to chyba jeszcze musze poczekac z podaniem tych kropelek bo moja niunka nie ma jeszcze dwuch tygodni ,a tak strasznie sie meczy od wieczora do poznej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Sab simplex 08.02.05, 21:17 to dla maluszka ciepla kapiel i cieple oklady na brzuszek (nagrzana pielucha tetrowa). i masuj delikatnie brzunio) Odpowiedz Link Zgłoś