Dodaj do ulubionych

Przenoszenie wątków!!!

18.03.05, 09:36
Dla mnie przenoszenie wątków w sposób jaki to sie dzieje tutaj jest b.
uciązliwe. ja np miałąm problem ze znalezieniem wątku "dobry neurolog we
Wrocławiu poszukiwany" poco przenosic tego typu watki?? Niedługo powstanie
forum : kupa, kąpiel, włosky, skóra, oczy itp. Nie dajmy siezwariować!! W
końcu forum niemowlę to szeroki temat!!!
Obserwuj wątek
    • beatach1 Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 09:38
      Przykro mi bardzo, ale wypelniam tylko swoje obowiazki.
      Doradzam sobie dodac do ulubionych rowniez fora regionalne, oraz te, ktore
      tematycznie nas interesuja. Bedzie duzo latwiej.

Pozdrawiam
      Beata
      Bias z Prieny
      • gosia128 Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 09:45
        Byłąm na regionalnym są tam różne tematy typu : straż miejska, ogłoszenia,itp a
        ja nie mampojęcia jak znależc o neurologu?
        • skarolina Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 09:50
          Mowa o edzieckowym regionalnym, a nie ogólnogazetowym.
        • gosia128 Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 09:51
          Upieram sie jednak, żeby nie przenosić takich wątków bo my wpadamy na forum w
          wolnej chwili międzi spaniem, karmieniem i nie mamy czasu aby siedzieć
          godzinami i wyszukiwać ważnych dla nas spraw po całym necie!!!!! Na to
          potrzeba czasu a jeszcze trzeba cos zjeśc , umyc gary, pójśc na spacer itp.
          Może można to jakoś załatwić - czy neurolog nie pasuje do niemowlaka, albo
          karmienie piersią? Myslę, ze nikt nikomu głowy nie urwie???
          pozdrawiam
          • skarolina Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 10:04
            Ale przecież to jest ciągle jedno i to samo forum!!!!!!!!!
            Dlaczego nie chcecie przyjąć do wiadomości, że jest jedno forum eDziecko
            podzielone na podfora tematyczne?
            To jest takie trudne do pojęcia?
            I właśnie po to, żeby łatwiej było wyszukiwać interesujące informacje i nie
            czekać, aż ktoś odpowie, forum jest uporządkowane wg tematów.
            • afryka11 Re: Przenoszenie wątków!!! 20.03.05, 11:03
              furii doataję próbując znaleźć swoje wątki!!!!
          • driadea Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 10:09
            Jasne, że pasuje. Ale, że neurolog miał być z Wroclawia, pasuje jeszcze
            piękniej na "edziecko->regionalne->dolnośląskie". Ponadto tego typu pretensje
            proponuję przedstawić adminom a nie moderatowi, którego zadaniem jest
            przenosić, przenosić, przenosić.
            Poza tym całe forum eDziecko jest podzielone NIE PRZEZ PRZYPADEK na podfora
            tematyczne i każdy, kto wyraża ochotę korzystania z forum, powinien, dla
            własnej i innych wygody, zapoznać się z zasadami, jakie obowiązują na danym
            forum.
            A na eDziecku obowiązuje (między innymi) zasada podziału tematycznego. I albo
            będziecie respektować ten podział, albo będziecie szukać swoich wątków gdzieś w
            sieci, obrzucając przy okazji moderatora pretensjami.
            A moderowanie na eDziecku to praca iście społeczna, wykonywana "w
            > wolnej chwili międzi spaniem, karmieniem...".
            Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka
          • kalina_p Re: Przenoszenie wątków!!! 18.03.05, 10:38
            Każdy wątek można dodać do ulubionych, może ich byc maksymalnie chyba ze 20 i
            na sronie Moje Forum mieć je wszystkie "pod reką". Polecam ten sposób.
            Tak więc - na regionalnym edziecko napisać o lekarzu, dodać do ulubionych
            watków i tak z każdym bardzo interesujacym. I wszystki, z różnych forów, są
            razem na stronie Moje Forum.
          • g_kasia Re: Przenoszenie wątków!!! 19.03.05, 07:37
            Droga Gosiu
            Forum niemowlę jest to forum o rozwoju i pielęgnacji niemowlęcie. Podział na
            różne podfora powstał na prośbę userów. Jeżeli moderator miałby zostawiać wątki
            regionalne i inne, to po pierwsze byłabyś zdominowana przez wątki warszawskie,
            a po drugie nie mogłabyś niczego znaleźć w takim bałaganie. Poza tym jeżeli
            zależy Ci na czasie, to każdy wątek dodawaj do ulubionych. Jeżeli ktoś odpowie
            zostaniesz o tym poinformowana na maila gazetowego - zaoszczędzisz wtedy czas
            na przeszukiwanie forum.
            Poza tym to Ty decydujesz ile chcesz być w necie, a nie ustalenie, o które
            prosili kiedyś userzy...
            A czy ktoś komuś głowę urwie, jeżeli będzie na forum porządek?
            Pozdrawiam
          • ampat Re: Przenoszenie wątków!!! 19.03.05, 09:14
            a ja proponuję koleżanko przestać przerzucać na moderatora odpowiedzialność za
            to, że nie czytasz regulaminu.
            To jest forum należące do GW, obowiązuje tu regulamin forum GW, podział na
            podfora został wprowadzony na prośbę uczestniczek
            Lobbuj w takim razie za zmianą regulaminu w redakcji GW, a nie miej pretensji
            do Beaty, że się do niegom stosuje.
            Jeszcze jedna uwaga - na edziecku są moderatorzy społeczni, poświecają swój
            czas, zeby utrzymać porządek na forum, więc już choćby z tego powodu należy im
            się odrobina wyrozumiałości.
            Dla mnie to zrozumiałe, że moderatorki z innych podforów bronią Beaty - bo
            zapanowała jakaś moda na pretensje do niej.
            A wiedzę medyczną proponuję czerpać od lekarzy albo z fachowych poradników, a
            nie z forum - to chyba zbyt ryzykowne.
            A jak widzę tysieczny post na temat rozwoju 3, 4, 4,5, 5 i tak dalej
            miesieczniaka, to chce mi się krzyczeć: WYSZUKIWARKA! NIE BÓJCIE SIĘ JEJ
            Pozdrawiam
            • mama_lidki Re: Przenoszenie wątków!!! 19.03.05, 13:18
              cyt. "...wiedzę medyczną proponuję czerpać od lekarzy albo z fachowych
              poradników, a nie z forum - to chyba zbyt ryzykowne..."

wlasnie o to poszlo,
              jedna mama uznala, ze zalozony watek przez jedna mame podajaca sie za lekarza,
              moze zaszkodzic nie jednemu dziecku, proszac o jednoczesne usuniecie go i tak
              narodzila sie afera, chyba juz na cale edziecko.

------------------------------------------------------
              Pozdrawiam
              • mama_debiutantka o rany, rozpętałam aferę? 19.03.05, 21:56
                no co Ty, gdzie??? wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka