aluu 05.04.05, 15:02 Czy któraś z mam kąpie malucha w Azulanie. Ile należy wlać go do wody, i czy jeśli go wlewamy to i tak myjemy mydełkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: Kąpiel w Azulanie. 05.04.05, 20:31 przepraszam ale kto polecił ci kąpiele dziecka w alkoholu???!!! ponadto rumianek silnie uczula. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Kąpiel w Azulanie. 06.04.05, 09:30 Kąpałam syna w Azulanie, jeśli była taka potrzeba. A od pierwszych dni życia twarz myłam mu naparem z rumianku i nic go nie uczuliło. Nie można tak generalizować. Jednym dzieciom rumianek szkodzi, innym nie. Jeśli chodzi o Azulan. Do wanienki wlewałam pół nakrętki i myłam normalnie mydłem. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Kąpiel w Azulanie. 06.04.05, 10:35 jeżeli juz chcesz kąpać w rumianku, to lepiej zaparzyć go i dolać do wanienki, po co kąpać dziecko w alkoholu, jeszcze raz pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina-29 Re: Kąpiel w Azulanie. 06.04.05, 10:38 Nie kąpiemy dzieci w azulnie.Rumianek jeśli dziecko nie jest alergikiem tak. Czy dziecko ma jakieś problemy skórne? Proponuje nad.potasu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś