Dodaj do ulubionych

Pieluchy z Lidla

11.04.05, 19:45
Polecam- są niemal identyczne jak Belli tylko tańsze, nie mają żadnej ceraty
w środku, są przewiewne, mają rzepy i nie uczulały mojego maluszka. Aha-
należy kupować te w dużych opakowaniach, bo w małych nie nadają sie dla
dzieci- sama cerata.
Firma to chyba Cieni.
Były "wypróbowane" na rocznym dziecku.

Słyszałam też dużo dobrego o pieluchach firmowych z Lider Price,jednak nie
udało mi się ich kupić.

Pozdrawiam Marta
gg 2188868
Obserwuj wątek
    • iwonady Re: Pieluchy z Lidla 12.04.05, 22:44
      ja kupiłam w małych paczkach na próbę i są na 100% bawełniane. Tez świetne, nie
      przeciekają. !
      W sobote zrobię zapasik..smile)) no i oczywiscie polecam
      • aniazm Re: Pieluchy z Lidla 13.04.05, 21:00
        też kupiłam na próbę w małej paczce i były OK. tylko, że starsznie szerokie w
        kroku... przyzwyczailiśmy się do pampersów. tym bardziej, że Antek zaczyna
        chodzić i CIENI mu przeszkadzały.
    • pulcheria2 Re: Pieluchy z Lidla 14.04.05, 11:44
      Zdecydowanie te w małych paczkach-są taniutkie, a sprawdzają się super. Tylko uwaga!!! Teraz Lidl sprzedaje w małych paczkach te bawełniane, ale wczoraj kupiłam i nie zauważyłam że zrobili przekręt i wcisnęli pomiędzy nowe pieluchy te stare ceratkowe! Łatwo się naciąć, bo paczki różnią się chyba tylko malutkim napisem NEW. Także uważajcie....
    • lusia79 Re: Pieluchy z Lidla 15.04.05, 17:42
      A ja się rozczarowałam. Musiałam córci co 1,5 - 2 godz. Lidl'owskiego pampka
      zmieniać (Cien), bo był ciężki i mokry jakbym ją w nim przez cały dzień
      trzymała. Tego problemu nie mam z PAMPERSAMI, które zmieniam w ciągu dnia co 3-
      4 godziny, czasem są lekko wilgotne, ale ze względów higienicznych po prostu
      zmieniam.
    • lusia79 Re: Pieluchy z Lidla - cd 15.04.05, 17:44
      A może sekret zadowolenia tkwi w małej paczce? Ja kupiłam od razu tą dużą - bo
      się wielu pochlebnych opinii naczytałam. Może te w dużych paach są gorszej
      jakości??
    • izia30 Re: Pieluchy z Lidla 27.04.05, 12:08
      nie wiem w czym tkwi sekret, ale postanowiłam je wupróbowac. no i przeciekły już
      przy 1 siusianiu, wnetrze zbiło się w grudę, są po prostu do bani, niestety.
      • andrea_25 Re: Pieluchy z Lidla 02.05.05, 18:42
        ja mam duza paczke i nic nie przecieklo, zadne grudki sie nie zrobily, sa
        bawelniane jak pampersy dla mnie ok
        • monika9951 Re: Pieluchy z Lidla 03.05.05, 17:18
          Kupiłam również na próbę i nie mogę powiedzieć żebym była z nich zadowolona,
          ale wydaje mi się, że kupiłam za mały rozmiar bo ten od 4-9 kg, a dzidzia waży
          już 7 kg no i czasami siuśki bokami do góry wychodzą. Muszę przyznać są ładne
          wizualnie, ale mają bardzo dziwny zapach, którym ciuszki potem śmierdzą i wcale
          nie są takie tanie.
          • inia25 Re: Pieluchy z Lidla 08.05.05, 20:49
            te w małych paczkach do niedawna koszowały 5.75 co wychodziło około 0,40 zł za
            sztuke. dzis byłam w lidlu i pieluszki juz kosztuja 6.99 co daje 0.5 zl za
            sztuke. Jestem z nich zadowolona. a te w duzych paczkach (z miernikiem
            wilgotnosci) nie dosc ze sa gorsze to i drozsze
            • monika_oli Re: Pieluchy z Lidla 13.05.05, 13:03
              Inia25 podzielam Twoje zdanie, ja też kupuję te w małych paczkach (bez miernika
              wilgotności). Trochę mnie właśnie te małe paczuszki drażnią, bo wygodniejsza
              dla mnie jest jednak duża paka - nawet ze sklepu łatwiej przytargać, ale cena
              robi swoje.
              Trochę mnie zmartwiłaś że zdrożałysad Ja już dawno nie kupowałam, bo miałam
              spory zapas.
        • ptyss Re: Pieluchy z Lidla 23.06.06, 14:34
          i ja jestem bardzo zadowolona! Kupuję te w małych paczkach/zielone chyba do
          18kg/ i są super. Zakładam je na noc, a pozostałość z dużej paki Bella używam
          na dzień-wg mnie mniej chłoną a icj wkład jest cieńszy.
          Wcześniej był droższy Pampers, a jak podrosła /przed roczkiem/ Huggisy
    • dziama3 Re: Pieluchy z Lidla 03.07.05, 16:58
      Pieluchy z Lidla (te duze) są ok, ale troche sciskaja i zostawiaja ślady.
    • oliwe Re: Pieluchy z Lidla 03.08.05, 19:52
      poczytałam waszych pochlebnych opinii i postanowilam kupic. Ale się pogubilam
      bo małe paczki sa różne za 5,99 i 6,99 różnią się opakowaniami a te w dużych
      jeszcze inne. Kupiłam te za 6,99 i są naprawde przyzwoite jesli chodzi o jakosc
      i wygląd ( takie z niebieskimi rybkami 4-9 kg ). Wychodzi 0,43 zł za sztukę.
      Kupiłabym od razu wieksza paczkę ale one chyba są inne. Może lepsze, w kazdym
      razie faktycznie droższe 29,99 za 56 sztuk co daje 0,56 za sztukę.
      • koniczynkak Re: Pieluchy z Lidla 12.03.06, 11:02
        ja tez wczoraj kupilam te same czyli 4-9 z niebieskimi rybkami, mała paczucha,.
        wlasnie testujemy smile ale wydają się fajne w dotyku, takie miękkie, bardziej niz
        pampers 3 smile zobaczymy co to bedzie jak ją zdejmiemy, kupiłam w malej paczce i
        zastanawialam sie nad ceratkowymi na poranna kupkę smile ale zobaczymy ak te sie
        spisza smile
        • dmgr Re: Pieluchy z Lidla 18.04.06, 19:53
          Tylko te w malych paczkach w duzych sa gorsze i wychodza drozej. Ja juz nawet
          na noc zaczelam zakladac (wczesniej na noc zakladalam Huggies super-flex) i u
          nas 3 pieluchy dziennie schodza (+nocnik).
          • joanna_kochanska Re: Pieluchy z Lidla 08.03.07, 20:08
            Ja używam pieluch w tych dużych paczkach i nie moge powiedzieć że są złe.
            Jestem z nich zadowolona. Hugissy, Bella Happy nam się nie sprawdziły.
            • kate20 Re: Pieluchy z Lidla 17.03.07, 22:06
              A my od szóstego miesiąca (teraz ma 18) małej kupujemy te w małych paczuszkach.
              Są rewelacyjne, wcześniej happy, ale nie sprawdzały sie tak jak te, no i te są
              tańsze. Jak jast promocja ( była jakiś tydzień temu )to można kupić paczkę 14
              szt po 5,49, a normalnma cena to 6,99. Obecnie kupuję ok. 4-5 paczek
              miesięcznie.
              Polecam też chusteczki nawilżane "frotto" takie w jasno kremowym opakowaniu z
              owieczka, kosztuja 3,99 (w promocji 3,20) i jest ich 100 szt. Bardzo ładnie
              pachną, nie powodują uczeleń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka