mamawiktorka1 09.05.05, 21:32 Przestańcie wreszcie odpowiadac na post pt "Czy Wy wszystkie żyjecie z miesiąca na miesiąc", na tę głupkowatą prowokację znudzonego babiszona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makubi Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 09.05.05, 21:41 o co tam w ogóle chodzi? dziś pierwszy raz weszłam na forum, zupełnie nie mogę zorientować się w tych wątkach... wszystko jakieś nadmuchane... co to jest? kto jest biedny?? komus trzeba pomóc, czy co? Pzdrm, M. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 09.05.05, 21:44 oki IGNORUJEMY ale fakt babiszon i to w dodatku chowający teraz głowę w piasek czyli tzw. syndrom strusia. HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
riza77 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 09:39 W ogóle nie wiem po co dziewczyny ciągną wątek. To jakaś kretyńska prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 11:20 taki sam post jak ty chciałam założyć. Aż mnie nosiło żeby jej odpisać ale uznałam że właśnie o to jej chodziło. Wogóle to tamten post powinien zostać usuniety, juz dość zostało napisane Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka1 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 11:38 Tak naprawde nie wiadomo kto się za tym nikiem kryje, może to być równie dobrze jakaś rozchichotana gó..ara jak i stary dziad.A wszyscy dali się tak ładnie sprowokować.Przecież jej lub jemu o to tylko chodziło. Teraz pewnie śmieje się i zaciera ręce. Najgorsze jest to, że niektóre osoby potraktowały prowokacje zupełnie poważnie i nawet wdawały się w jakieś filozoficzno-socjologiczne rozprawy z tym głupolem. Nie mam nic przeciwko odrobinie folkloru i fermentu na forum, chodzi tylko żeby nie traktować takich osobników powaznie i tez się z nich wyśmiewać, a nie wynuzać z historiami i perypetiami życiowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 11:54 A ja od początku czytam te odpowiedzi i się usmiecham,ludzie denerwują sie,odpisują a przecież o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka1 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 12:00 Ale tu sie nikt nie denerwuje, koleżanko, tylko niektóre osoby potraktowały to zbyt powaznie i zaczęły opowiadac o swoim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 12:03 Hej też miałam ochotę odpisać ale się powstrzymałam Dziewczyny nie dajcie się sprowokować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
june26 Re: LUDZIE PRZESTAŃCIE !!!!!!! 10.05.05, 12:06 zgadzam sie z tobą ale musiałam odpisac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Te wszystkie wątki zaśmiecają forum. 10.05.05, 13:36 Ile można stwarzać jeszcze wątków,bleeee to niistetycznie wyglądaOlejmy tą wariatke i tyle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś