anka282 09.05.05, 21:52 bylam u lekarza trzy dni temu kiedy Ola miala lekki katarek a w tej chwili siedze i slysze jak kaszle czy cos jej moge podac ma 4 msc pozdrawiam.i ha ha co do watku <,,czy wy wszystkie zyjecie.....>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany Re: kaszell!!!!!!!! 09.05.05, 21:55 na kaszel to lepiej pójść znowu do lekarza bo jest mnóstwo specyfików a takiemu maluszkowi to naprawdę musi dobrać pediatra. też HAHA o wątku Odpowiedz Link Zgłoś
patunia79 Re: kaszell!!!!!!!! 09.05.05, 22:10 Mój synek miał wczoraj wilka chrypkę aż nie mógł gaworzyc i też się martwiłam co mu dać ale doradzono mi Stodal to taki syropek homeopatyczny dałam mu wczoraj dwa razy i dziś rano już było lepiej, ale dalam mu dzis też 3 x i wieczorem nie było sladu po chrypce. Spróbuj, mnie doradzono w aptece, ale jeśli sie boisz to lepiej skonsultuj to z pediatrą, nawet go zapytaj o ten syropek ciekawe co ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka282 Re: kaszell!!!!!!!! 09.05.05, 22:13 wlasnie was ogladalam przed chwila sliczny dla ciebie najsliczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
izka24 Re: kaszell!!!!!!!! 10.05.05, 00:43 Witaj! Moja córeczka w tej chwili ma 7.5 miesiąca, ale wczwśniej gdy miała niespełna 5 też miała katarek i też byłam z nia u lekarza dosała tylko syropek prazoślazowy na gardełko i krople do nosa niepamiętam dokładnie nazwy coś na e ale homeopatyczne. Nie chce Cię straszyć bo u każdego dziecka może być inaczej ale moja Madzia po tygodniu miała już cieżkie zapalenie płuc i oskrzeli z dusznością. W szpitalu spedziłyśmy ponad miesiac a w tej chwili jest jeszcze na inchalacjach.Mam nadzieję , że twojemu dziecku to nie grozi ale na wszelki wypadek skontaktuj się z pediatra jeśli dziecko zaczęło kaszleć bo u takiego malucha choroba nawet w ciągu doby może się rozwinąć, życze wszystkiego dobrego , pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: kaszell!!!!!!!! 10.05.05, 08:41 ja zawsze juz przy katarku smaruje mascia rozgrzewajaca dla niemowlat, pozatym u nas swietnie sie sprawdzil clemastin. Jednak ja tez radze do lekarza niech zabada osluchowo. Zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
happy.mama.kasi Re: kaszell!!!!!!!! 10.05.05, 11:19 Lepiej znow isc do lekarza, po cos na kaszelek. pozdrawiam- Asia, mama Kasi co do watku- fajnie sie rymuje- NATKA WARIATKA! Odpowiedz Link Zgłoś
malina1984 Re: kaszell!!!!!!!! 11.05.05, 13:19 moj synek mial katarek i chrypke jak mial 3iesiace poszlam z nim do lekarza i pediatra przepisal mu stodal po kilu dniach dostal wiekszego kaszelku i znow z nim poszlam wiec przepisal mu antybiotyk , po 5 dniach juz zamowilam wizyte domowa bo mial goraczke i wyladowalismy w szpitalu na 10 dni bo dostal ostrego zapalenia pluc.wiec radze isc do lekarza niech dziecko oslucha o przy kaszlu u takiego malucha to nie ma zartow.pozdrawiam! aha napisz czy dzidzia juz wyzdrowiala i jak znosila chorobe.MALWINA Odpowiedz Link Zgłoś