agnes721 19.06.05, 20:34 Natalia , jak nazywa się żel na żąbkowanie z Anglii, jak długo znieczula dziąsła ? Pozdrowienia - Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: Do Natalii- żel z Anglii 19.06.05, 20:39 moderator może Ci wywalic ten wątek, bo napisze że prywatne wiadomości na maila, ale ja Ci zdąrzę odpisać-hihi Żel nazywa się Bonjela, moge go załatwić, będę zamawiać na początku lipca, dostawa ok.8 lipca. Reszte na maila info. Acha-on nie jest taki słodki jak te polskie, on znieczula na jakiś czas, może na krótko ale Oliwce pomaga. Ja spróbowałam i jest taki mocny, fajny. Pozdrawiam. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes721 Re: Do Natalii- żel z Anglii 19.06.05, 20:45 Dziękuję, ja też mam znajomych w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Do Natalii- żel z Anglii 19.06.05, 20:47 Polecam pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Do Natalii- żel z Anglii 25.06.05, 13:19 Zamawiam żel u znajomej która jest w Anglii i przywiezie mi to co zamówie 8 lipca. Jesli któras mama chce ten żel na ząbkowanie-prosze pisac na miala. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Do Natalii- żel z Anglii 19.06.05, 20:42 Acha-jest go 15 ml a nie 10 ml-jak np. Calgel. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Natalia to mądra kobieta :) 19.06.05, 22:26 Bardzo proszę, aby posty "Do Natalii..." "Do Kasi" czy "Do Zosi" pisać na priv. Bo rzeczywiście będą wywalane Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Natalia to mądra kobieta :) 21.06.05, 10:18 Dziewczyny! Jeśli post zawiera informacje przydatne wszystkim forumowiczkom, to nie będzie wywalany. Ważne są nie tylko tematy wątków, ale i ich treść, prawda? Wywalane są posty typu "Ania odbierz pocztę" - bo ewidentnie "zaśmiecają" forum, które ma służyć wszystkim mamom, a nie tylko wybranym Aniom i Kasiom Pozdrawiam serdecznie, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Natalia to mądra kobieta :) 25.06.05, 13:29 a ile a Anglii kosztuje ten zel?rozumiem, ze mozna go kupic bez recepty? Tez mam kolezanke i pomyslalam ze moze bym ja poprosila o kupno.Matek co prawda jeszcze problemow zabkowych nie ma, ale lada chwila sie zaczna Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Natalia to mądra kobieta :) 25.06.05, 13:54 napisałam na priv Natalia Odpowiedz Link Zgłoś