enja11 10.08.05, 17:50 Pomóżcie wymyślić coś ciekawego. Na widok tych wszystkich marynarskich zestawów i atłasowych garniturków mam dreszcze. Może macie pomysł na coś ciekawego? Czy beżowe ogrodniczki i body z kołnierzykiem są nieodpowiednie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata123 Re: ubranie do chrztu 10.08.05, 21:17 ja myślę, że odpowiednie . mój maly mial bialą bluzeczkę (podkoszulkę) i niebieskie spodenki. czy ubranie w tym wszystkim jest najważniejsze? chociaż na pewno znajdą się osoby, które Cię skrytykują. nie daj się! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anias9 Re: ubranie do chrztu 10.08.05, 21:47 Mój synek był ubrany w lniany komplecik: spodenki z mankietami, koszulkę z kołnierzykiem i czapeczkę. Uszyłam mu go sama, więc był niepowtarzalny! Jeśli więc masz odrobinę zdolności krawieckich proponuję stworzyć samemu coś oryginalnego..Jesli chcesz wyślę ci zdjęcia na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: ubranie do chrztu 11.08.05, 10:05 Z ochydnego atlasowego fraczka wyslizneglo sie dzieck mojej kuzynki...no ale wg wszystkich wygladalo pieknie!!!!!! Dla mnie tragicznie i do tego staszliwie plakalo w tym parzacym ubranku. Ubierz dziecko jak chcesz w miare jasno i elegancko ale w naturalne materialy- Bog na pewno je pogloslawi! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: ubranie do chrztu 11.08.05, 10:35 Moj synek był w białej koszuli z krawatem i kamizelką do tego czane spodenki, wyglądał b elegancko i jako jedyny nie był cały na biało pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś