misia97 15.09.05, 15:24 czy to normalne że moja miesięczne córeczka przesypia każdej nocy ponad 7 godzin bez żadnej pobudki w międzyczasie?ale jak się już zbudzi jest tak głodna że ksztusi sie mlekiem.a jak śpią wasze bobaski???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christych Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 15:29 Normalne, ale rzadkie. Tylko się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 16:17 Niezwykłe, ale normalne Jesli cię to martwi, to pocieszę - niekoniecznie musi jej tak zostać na zawsze Masz jeszcze szanse na nieprzespane noce Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 18:26 Moje bliźniczki zasypiaja ok. 19, wstają o 6 rano- Czyli spia 11 godz. bez pobudki !!! Rekord ? Co do pytania, to uważam to za jak najbardziej normalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 18:28 A masz "język niemowląt'"Tracy Hogg? Tam takie dzieci opisywane są jako typ aniołków Napisz mi czy masz tę książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
misia97 Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 18:31 nie niestety nie mam tej książki.moja maleńka to rzeczywiście aniołek teraz znowu śpi już 3 godziny.tak mi bez niej smutno że chciałabym ją obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1laury Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 10:48 Moja 6 miesieczna Laura prawie od samego poczatku przesypia całe noce. Nie ma sie czym obawiać. Jak dziecko spi to rosnie, tak powiedział nam lekarz. A jedzonko nadrabia w dzień. Rozwija sie prawidłowo.A już 2 raz w tym tygodniu spała od 21.00 do 9.30 z rana!!!! Moze to przez tę pogode? A mozecie mi cos więcej powiedzieć o tej książce cytowanej wczesniej?Chętnie ja kupię.Pozdrawiam mamy spiochów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 10:49 Mój synek jutro kończy 3 tyg i tez potrafi spac po 7 godzin.Czasem przesypia 3 to róznie bywa.Bardzo ładnie mi spi od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
katiusza83 Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 12:19 Dziewczyny,nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę!Ja od czterech tygodni nie wiem co to sen!Zosieńka śpi góra dwie godziny w nocy,a w dzień tylko u mnie na rękach.Teraz też ją trzymam i piszę jedną ręką.Jak tak dalej pójdzie padnę ze zmęczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
beti1970 Re: 7 godzin!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 13:27 moja kluska 7 tygodniowa też dziś przespała 7 godzin (od 23 do 6) ale dziś pierwszy raz tak miała, zobaczę czy to się powtórzy - oby. a za to w dzień je częściej i więcej. - po 200 ml i to gęstego (zagęszczam nutritonem) Odpowiedz Link Zgłoś