beatriks1 26.10.05, 20:17 Mam pytanko kiedy do łóżeczka dziecka można dać poduszeczkę ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia06 Re: Od kiedy poduszka ??? 26.10.05, 20:22 Używam od kiedy mała skończyła miesiąc, ale taką bardzo płaską. Dużo lepiej jej się zasypia. Śpi cały czas na pleckach, na brzuszek się z plecków jeszcze nie odwróci, więc nie ma problemu z ewentualnym uduszeniem w poduszcze /zresztą z tą poduszką byłoby to raczej niemożliwe/ Odpowiedz Link Zgłoś
justysia98 Re: Od kiedy poduszka ??? 26.10.05, 20:27 moja coreczka spi na poduszce odkad wyszlysmy ze szpitala czyli jak miala tydzien a teraz ma 4 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: Od kiedy poduszka ??? 26.10.05, 22:40 My nie uzywamy poduszki- synek (7 mies) ma podniesiony materacyk tak aby głowka była nieco wyżej (kąt ok 30 st). Myslę, ze nieprędko będziemy to zmieniać. Pozdrowienia! dorota Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 09:28 Moja Karolcia spi na poduszce ale takiej specjalnej zdrowotnej Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Od kiedy poduszka ??? 26.10.05, 22:51 Moja córka spała bez poduszki do dwóch lat. Potem dostała jaśka, który wciąż błądził po podłodze 20-miesięczny synek śpi bez poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka_sit Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 09:11 Mój Kotek zaczął spać na płaskiej poduszce, jak skończył miesiąc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 09:18 A po co chcesz dać poduszkę? Lekarze nawet dorosłym zalecają spać na płaskim a co dopiero tak malutkim dzieciom, które mają jeszcze mięciutkie kości. Mój synem ma rok (dzisiaj kończy i do tej pory śpi bez poduszki. A przesypia noce rewelacyjnie od 19 do 7 rano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bergo1 Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 10:35 MNie jako dziecku nie dawano poduszki - pamietam do dzisiaj, ze nawet w przedszkolu podczas lezakowania po tym rozpoznawalam swoje lozeczko, ze jako jedyne nie mialo poduszki. Nie wiem dlaczego..zapytam mamy przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 11:21 Mój synek ma 6 miesiecy i śpi bez poduszki. Czytałm, że dopiero od roczku można dać podusie, ale ja chyba poczekam dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
nata7 Re: Od kiedy poduszka ??? 27.10.05, 11:36 Moja córeczka śpi na poduszce-klinie - kupiłam w E'leclerc - dzięki temu nie groziło jej podczas ulewania zalanie się. Teraz ma 8 mies. i nadal na niej śpi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś