beatakaptur 27.01.06, 15:12 Co myślicie o tym żeby kupić chustawkę zamiast krzesełka do karmienia. Chustawki mają taką zafoljowaną tackę z przodu wieć powinny się do tego świetnie nadawać a poza tym jeszcze dziecko można pochuśtać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: chuśtawka zamiast krzesełka do karmienia 27.01.06, 15:17 mam taka hustawke, ale nie karmie w niej dziecka; nie jest zbyt wygodna do tego celu Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: chuśtawka zamiast krzesełka do karmienia 27.01.06, 15:20 Huśtawka jest niższa i będziesz musiała się do niej schylać. Moja również nie ma blokady aby "była sztywno" - nawet nie wiem czy jakaś huśtawka ma. Raz karmiłam na niej małą - tak jak poprzedniczka - niezbyt wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: huśtawka, pohuśtać 27.01.06, 15:32 również myślę, że to nie jest dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: huśtawka, pohuśtać 28.01.06, 15:23 ajka1, to nic nie daje jak widać poniżej )) Odpowiedz Link Zgłoś
em73 Re: chuśtawka zamiast krzesełka do karmienia 27.01.06, 17:12 My mamy chustawke i zaczelismy z niej karmic Marysie w wieku 5 miesiecy. Nie jest to najwygodniejsze, ale mozliwe. Dostalismy chustawke po dzieciach znajomych wiec byla pod reka. Problem w tym, ze wiekszosc chustawek nadaje sie do ok roku, a wysokie krzeslo powinno starczyc na dluzej. Synek znajomych "wyrosl" z chustawki w wieku 9 miesiecy, kiedy nauczyl sie odpinac szelkin (do tej pory zastanawiam sie jak on to robil..). Na marginesie dodam, ze moja corka nie przepada za chustaniem, uzywamy chustawki jak lezaczka, do siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: chuśtawka zamiast krzesełka do karmienia 28.01.06, 15:39 Patrzę "chuśtawka", widzę "chusteczka". Ups, nie mogłam się powstrzymać. Dobra, dobra, nie tak głośno)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ja to SZALEŃSTWO! 28.01.06, 15:59 Chcesz ,narażać swoje dziecko? Będzies ztrzymać w rękach jedzenie, gdy dziecko się wychyli czym je złapiesz?Zębami? Lepiej daj sobie z tym karmieniem w huśtawce spokój. To jakrozmowa przez komórke za kierownica auta-wcześniej czy później skończy się wypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Nie przesadzaj. 28.01.06, 16:02 Zdecydowana większość huśtawek posiada pasy do zapięcia dziecka. Co do "chustawek", nic mi na temat pasów nie wiadomo, ale pewnie też mają Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadm A ja jestem zadowolona z huśtawki! 28.01.06, 21:52 Kupiłam huśtawke taką rozkładaną ,z półeczką ktora jest pokryta ceratką,a do tego moją szaloną córcie mogę przypiąć pasami.Jeśli chodzi o karmienie w niej to nie stanowi to dla nikogo żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś