Dodaj do ulubionych

plamki na skórze

16.03.06, 14:30
Czy któreś z wszych dzieci ma na skórze jasnobrązowe plamki?
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: plamki na skórze 16.03.06, 14:31
      w kolorze kawy z mlekiem ? to zależy ile ich jest
      • maretina Re: plamki na skórze 16.03.06, 14:34
        5_monika napisała:

> w kolorze kawy z mlekiem ? to zależy ile ich jest
        tak mowi statystyka. w praktyce dzieci mjace 2 plamki moga byc chore a dzieci
        majace ich wiecej moga byc zdrowe.
    • maretina Re: plamki na skórze 16.03.06, 14:34
      glowka w gore, wierze, ze z coreczka jest ok.
      nie mysl tyle i nie drenuj tematu, bo zwariujesz. sadze, ze nawet gdyby (
      odpukac, i wypluc te slowa tfu tfu tfu)to Twoj strach jest niewspolmierny do
      przebiegu choroby i jej wplywu na zycie czlowieka. bedzie dobrze, zobaczysz!!!!
      moj dyndol ma podobne plamki, lekarze sa dobrej mysli i kaza mi przestac ciagle
      walkowac ten temat, bo z tego same klopoty. maja racje. zyj i ciesz sie corka.
      czas pokaze, ze jest ok.
      sciskam
      • niusiasz Re: plamki na skórze 16.03.06, 14:47
        Maretina ale ty jesteś silna baba - zazdroszcze
        Chcialam tak dla porownania - skoro mówiłaś że pediatra ktora kajtola prowadzi
        powiedziała że setki dzieci widziała z plamkami to gdzie sa te dzieci - bo ja
        nie słyszałam i nie widziałam. Załamał mnie ten lekarz wczoraj - przecież to
        tylko głupie plamki i gdyby nie Twój Maretina post kiedyś to bym nawet nie
        wiedziała że to może być tak astraszna choroba. Głupi internet!!!!!! Przez
        niego umieram ze strachu. Podziwiam Cie - szczerze podziwiam.
        no to co któraś to już widziała?
        • 5_monika Re: plamki na skórze 16.03.06, 15:01
          mój ma jedną od urodzenia smile
          • edytaszymczak Re: plamki na skórze 17.03.06, 14:15
            Mój mały synek-8 m-cy, ma takie plamki od urodzenia i to ze cztery. Czytałam w
            Twoim dziecku, że jasne,płaskie, kawowe plamki są w ogóle nieszkodliwe, taka
            uroda dziecka. Zresztą wcale się nie przejełam jak je zobaczyłam, bo sama mam
            takie dwie i w ogóle mi nie przeszkadzają. Także głowy do góry. To na pewno nie
            jest groźne!
            • edytaszymczak Re: plamki na skórze 17.03.06, 14:30
              Aha, jeszcze jedno. Dodam, że i ja i mój smyk mamy ciemną karnację,
              prawdopodobnie pigment w miejscach plamek jest po prostu intensywniejszy.O!
        • maretina Re: plamki na skórze 17.03.06, 14:31
          to przestan wertowac net, przestan i juz! ja gonie meza jak tylko zaczyna pod
          lupa ogladac syna i szukac mu kolejnych chorob.neurolog powiedzial mezowi, ze
          ma nie dreczyc zonybig_grin.
          najpierw bylam przerazona tym, ze teraz nikt mi nie powie czy te cholerne
          plamki to wlasnie TO. teraz mi to dynda. nawet jesli to jest TO,... z tym sie
          zyje i to normalnie.kicham na to.mam tez kolosalna nadzieje, ze syn jest zdrowy
          a plamy to przypadek i juz.nie rycz nad dzieckiem tylko je kochaj. ono przede
          wszystkim musi byc szczesliwe.
          zaczynam zalowac, ze moj post przeczytalas, ale wtedy wlasnie zmartwilam sie ta
          iloscia plamek i walnelam pytanie na forumsmile
          w maju jedziemy do poradni fakomatoz do bardzo dobrej lekarki jestem pelna
          wiary. bedzie dobrze i juz. obojetnie co nam nie powiedza.
    • gosia277 Re: plamki na skórze 17.03.06, 16:51
      napiszcie co takie plamki mogą oznaczać,bo ja nie wiem. Moja córeczka od
      jakiegoś czasu ma na brzuszku małą plamke w kolorze kawy z mlekiem, płaską.
      • maretina Re: plamki na skórze 17.03.06, 18:59
        gosia277 napisała:

> napiszcie co takie plamki mogą oznaczać,bo ja nie wiem. Moja córeczka od
        > jakiegoś czasu ma na brzuszku małą plamke w kolorze kawy z mlekiem, płaską.

zespol reckynhausena czy jakos tak, moglam sie walnac w pisowni nazwiska.
        jedna plamka to luzik. nie szukaj zlegosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka