wi0la 17.04.06, 22:40 czy ktos ma? chodzi mi takie na stelazu z daszkiem nad glowa, zakladane na plecy noszacego. jakiej firmy polecacie? czy jest duzo miejsca w nich i czy sa pasy dla dziecka? na co zwrocic uwage przy kupnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: nosidlo turystyczne 18.04.06, 08:20 Podobno najlepsze z "niefachowych" to Red CAstle.A potem już Karimoor i tym podobne-ceny ponad 1000zł.Chciałam kupić ale nie mam gwarancji że Jula będzie lubiła w tym siedzieć;-( Jedziemy tylko na majowy weekend a potem 14dni wakacji wiec wolę ponosić ją na rękach a "tysiaka" wydac na coś fajniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: nosidlo turystyczne 18.04.06, 09:00 Ceny wcale nie są takie drastyczne chybaże nosidełko jest naprawde wypasione i super firmowe. Nosidło turystyczne można dostać za połowe tej kwoty zarówno w sklepie jak i na allegro Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: nosidlo turystyczne 18.04.06, 09:05 tak na allegro wiem ze sa ,tylko nie wiem jakie kupic,bo moze roznia sie malutkimi szczegolami (a jeden szczegol lepszy a drugi niepotrzebny).A maly lubi siedziec w nosidelku bo mam takie na brzuch ale na wycieczki to lepsze ze stelazem Takze czekam dalej na mamy ktore maja nosidla turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: nosidlo turystyczne 19.04.06, 16:19 witaj my mamy nosidlo turyst. firmy JPA ( do kupienia na allegro), jest bardzo wygodne i przestronne dla dziecka, ma regulowane pasy dla dziecka i zdejmowny daszek. Dla noszacego ma regulowany pas biodrowy i pas piersiowy. Nosidlo ma dodatkowy rozkladany palak, dzieki ktoremu po rozlozeniu nodislo mozna postawic i wtedy sluzy jako krzeselko. Poza tym nosidlo ma mala kieszonke na pasie biodrowym oraz dosyc pojemna kieszen z tylu pod siedziskiem. Polecam to nosidelko. a zwracac nalezy uwage na wygode noszacego i noszonego Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: nosidlo turystyczne 19.04.06, 17:16 Ja zamierzam wypróbować nosidełko f7 pro wygląda fajnie bo można do niego podczepić torbe a wygląda ono tak www.f7.pl/sklep/index.php?cPath=31_42 Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: do agastrusia 19.04.06, 23:23 Kacper ma 8,5 miesiąca i waży 8600. Nosidełka turystyczne zazwyczaj są od 3 m-cy do 3 lat albo inaczej do 25 kg Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: nosidlo turystyczne 20.04.06, 07:41 My kupiliśmy JPA. Cena przyzwoita a jakość ok. Michałowi chyba w nim wygodnie bo bardzo polubił wycieczki po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: nosidlo turystyczne 20.04.06, 08:23 a czy ktos ma nosidlo PRO7, polska firma? Odpowiedz Link Zgłoś
magda6 Re: nosidlo turystyczne 20.04.06, 14:15 Ja mam takie nosidło, mężowi polecono je w sklepie, razem z daszkiem przeciwdeszczowym zapłacił 279 zł, jakość wykończenia i materiał bardzo dobre, małemu jest tam wygodnie i mięciutko, bardzo mu się siedzenie w nim podoba. Odpowiedz Link Zgłoś