agatekb1 17.05.06, 14:14 udalo mi sie nazbierac 100 pkt-ow w promocji pampersa i zastanawiam sie czy wybrac klocki czy jeszcze zbierac na tego slimaka.... ktora zabawka jest lepsza? macie porownanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamatyldy Re: co polecacie? 17.05.06, 14:27 Czy rozpoczeła sie nowa promocja pampersa? Bo o tej co ja wiedziałam to trwała nie kłamiac do końca marca 2006. prosze o info - nie chciała bym przegapic nowej Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agatekb1 Re: co polecacie? 17.05.06, 14:38 to zalezy od ulotki jaka dostalas moja jest do konca czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: co polecacie? 17.05.06, 14:39 Wczoraj dostałam ślimaka - bardzo fajny choc na razie mały głównie interesuje się melodyjką jaką wygrywa slimak. Klocki też mam bo dostaliśmy - sprawiają małemu wiele radości ale do tego rownie dobrze służyłyby każde inne. Ja buduję wieżę a on ją burzy. Radochy ma po pachy. Co do pytania drugiej mamy to czas trwania konkursu zależy od daty porodu i dla mnie np trwał do końca kwietnia a koleżanka która rodziła w październiku ma do końca czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś