gosika78 01.06.06, 13:51 E-mamusie, jakiego laktatora używacie i jaki byście poleciły początkującej mamie? Wiem, że podobno AVENT są dobre, ale ta cena... I wogóle kiedy zaczęłyście podawać swoim maluchom odciągnięty pokarm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iti05 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:36 Ja właśnie używałam Avent (ręczny). Byłam bardzo zadowolona. Jest to wydatek, ale opłacał się, fo tego dokupiłam kilka butelek i do dnia dzisiejszego z nich korzystam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczuka Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:37 używałam i używam Aventu, jestem bardzo zadowolona, synek skończył 9 miesięcy, jak miał sześc - wróciłam do pracy, babciom zostawiałam ściągnięte mleko, ale zaczęłam przyzwyczajac do picia mojego mleka z butelki ze 2 tygodnie wczesniej anna Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:46 Avent, pierwszy raz dalam odciagniete mleko jak coreczka miala rowno 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:49 nie bede oryginalna tez proponuje avent, swietnie sie sprawdzal w kazdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 15:17 A maluchy chciały ciągnąć z butelki? Bo ja się boję, że właśnie z tym będę miała problem, jako że moja mała pluje smoczkiem na kilometr, akceptuje tylko cyca, co prawda ma dopiero 10 dni, ale ja lubię na zapas się pomartwić Odpowiedz Link Zgłoś
polococta76 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 16:21 No własnie ja tez się boje jak to będzie, gdy będę musiała wrócic do pracy, a dziecko nie będzie chciało jeśc z butelki od niani... Naczytałam sie ostatnio takich horroro-podobnych sytuacji z powrotem mam do pracy, że już teraz-grubo PRZED porodem, zastanawiam się co będzie te 4 m-ce później..... Odpowiedz Link Zgłoś
polococta76 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 16:21 Aha- a ile kosztuje taki laktator? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaszymanska21 Madela 01.06.06, 17:43 Ręczna. POlecam. Zdecydowanie odradzam zaś Canpola z pompką. Odpowiedz Link Zgłoś
betulinka Re: Madela 01.06.06, 17:55 Ja tez jestem wiernym uzytkownikiem recznego Avent Isis i zdecydowanie uwazam ze ten wydatek sie oplaca.W aptekach sa tansze odciagacze ale nie tak efektowne.Z kolei elektryczne sa jeszcze drozsze,a Canpol Babies ktos juz odradzal-widocznie cos w tym jest.Synek ma 9 miesiecy,zaczelam odciagac jeszcze w szpitalu bo synek przeszedl zoltaczke i zabierano mi go srednio co 2 godziny na trzy godzinna fototerapie,a przepelnione piersi tak mi dokuczaly ze musialam im ulzyc.Poczatkowo podawalam jednak odciagniety pokarm lyzeczka,do butelki dlugo nie moglam sie przekonac.Testowalam tez kieliszek,jednak flaszka jest wygoda i dla mamy i dla dzidzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_p Re: Avent Isis 01.06.06, 18:34 tak mi poradziła kuzynka, któa wypróbowała trzy inne tańsze a itak w końcu kupiła avent. Sprawdził się doskonale, pomagał mi też przy zapaleniu piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 19:55 Avent Isis wcale nie był drogi -nowy,na allegro z przesyłką 109zł najlepszy jaki miałam Odpowiedz Link Zgłoś