Dodaj do ulubionych

Jaki laktator?

01.06.06, 13:51
E-mamusie, jakiego laktatora używacie i jaki byście poleciły początkującej mamie? Wiem, że podobno AVENT są dobre, ale ta cena... I wogóle kiedy zaczęłyście podawać swoim maluchom odciągnięty pokarm?
Obserwuj wątek
    • iti05 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:36
      Ja właśnie używałam Avent (ręczny). Byłam bardzo zadowolona. Jest to wydatek,
      ale opłacał się, fo tego dokupiłam kilka butelek i do dnia dzisiejszego z nich
      korzystam.Pozdrawiam.
    • szczuka Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:37
      używałam i używam Aventu, jestem bardzo zadowolona, synek skończył 9 miesięcy,
      jak miał sześc - wróciłam do pracy, babciom zostawiałam ściągnięte mleko, ale
      zaczęłam przyzwyczajac do picia mojego mleka z butelki ze 2 tygodnie wczesniej
      anna
      • majan2 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:46
        Avent, pierwszy raz dalam odciagniete mleko jak coreczka miala rowno 2 miesiace
    • igulinda Re: Jaki laktator? 01.06.06, 14:49
      nie bede oryginalnasmile tez proponuje avent, swietnie sie sprawdzal w kazdej sytuacji.
    • gosika78 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 15:17
      A maluchy chciały ciągnąć z butelki? Bo ja się boję, że właśnie z tym będę miała problem, jako że moja mała pluje smoczkiem na kilometr, akceptuje tylko cyca, co prawda ma dopiero 10 dni, ale ja lubię na zapas się pomartwić smile
    • polococta76 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 16:21
      No własnie ja tez się boje jak to będzie, gdy będę musiała wrócic do pracy, a
      dziecko nie będzie chciało jeśc z butelki od niani...
      Naczytałam sie ostatnio takich horroro-podobnych sytuacji z powrotem mam do
      pracy, że już teraz-grubo PRZED porodem, zastanawiam się co będzie te 4 m-ce
      później.....
    • polococta76 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 16:21
      Aha- a ile kosztuje taki laktator?
    • aniaszymanska21 Madela 01.06.06, 17:43
      Ręczna. POlecam. Zdecydowanie odradzam zaś Canpola z pompką.
      • betulinka Re: Madela 01.06.06, 17:55
        Ja tez jestem wiernym uzytkownikiem recznego Avent Isis i zdecydowanie uwazam
        ze ten wydatek sie oplaca.W aptekach sa tansze odciagacze ale nie tak
        efektowne.Z kolei elektryczne sa jeszcze drozsze,a Canpol Babies ktos juz
        odradzal-widocznie cos w tym jest.Synek ma 9 miesiecy,zaczelam odciagac jeszcze
        w szpitalu bo synek przeszedl zoltaczke i zabierano mi go srednio co 2 godziny
        na trzy godzinna fototerapie,a przepelnione piersi tak mi dokuczaly ze musialam
        im ulzyc.Poczatkowo podawalam jednak odciagniety pokarm lyzeczka,do butelki
        dlugo nie moglam sie przekonac.Testowalam tez kieliszek,jednak flaszka jest
        wygoda i dla mamy i dla dzidzi.Pozdrawiam
    • agaa_p Re: Avent Isis 01.06.06, 18:34
      tak mi poradziła kuzynka, któa wypróbowała trzy inne tańsze a itak w końcu kupiła avent. Sprawdził się doskonale, pomagał mi też przy zapaleniu piersi.
    • mika_007 Re: Jaki laktator? 01.06.06, 19:55
      Avent Isis
      wcale nie był drogi -nowy,na allegro z przesyłką 109zł smile
      najlepszy jaki miałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka