Dodaj do ulubionych

najadl sie piasku

09.06.06, 00:18
ratujcie co robic!!!!!
Obserwuj wątek
    • figrut Re: najadl sie piasku 09.06.06, 00:35
      Nic. Może to pierwszy, ale z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ nie ostatni raz.
    • mkostki Re: najadl sie piasku 09.06.06, 00:38
      Mój Antek zjadłw swoim zyciu z pół piaskowinicy, żołędzie, i suchą karmę dla
      psa. Żyje i ma się dobrzesmile
      Więc z serca radzę - nie przejmowac się. No,może warto uważać,żeby w jedzonym
      piasku nie było zardzewiałych gwoździ.
      Pozdrowienia
      Magda
      • come_back Re: najadl sie piasku 09.06.06, 01:15
        .... i petow wink)
    • come_back Re: najadl sie piasku 09.06.06, 01:13
      Z naszego doswiadczenia, a raczej z Kasi- piaskozercy wynika ze nie masz sie o
      co martwic smile. Kaska kilka tyg. temu nad morzem pozarla tone piachu, choc
      prosilismy, bagalismy i nic. Zakochala sie w ogromnej piaskownicy i chciala
      calymi dniami konsumowac piaseczek. Wiadomo- bakterie, grzyby, wirusy i
      zyjatka, ale... po co sie stresowac wink? Po prostu musisz byc sprytniejsza od
      piachojada smile
      Dzieci juz tak maja, ze pozeraja najchetniej to, co niejadalne. Kasia np.
      uwielbia puderki, balsamy, szampony, zele do mycia. Normalnie dopada ich jak w
      amoku i chwila nieuwagi wystarczy i... Ostatnio hiciorem sa chusteczki
      nawilzane! Fuj- probowalam, bo chcialam wiedziec oc ja tak kreci- masakra!
      Dzieciaszki sa z innej planetysmile
      Chyba zaczne Kasi przelewac domowe zupki do ... butelek po szamponach, moze
      laskawie spojrzy chociazwink
      Nie przejmuj sie
      Pozdr
    • dotkak Re: najadl sie piasku 09.06.06, 09:38
      Nie ma zmartwienia!MAti - zjada piach i z piaskownicy i z całej reszty ogródka,
      bo narazie mamy brak trawki. Do tego oblizuje wyszystkie kamyki - mniejsze
      wkłada do buzi i wypluwa jak są już czyściutkie, a wieksze trzyma w rączce i
      oblizuje. Jak nei może wyłupać z ziemi to się kładzie i liże na
      leżąco...Oczywiście mu nie pozwalamy, ale on chyba lepeij wie czego mu
      potrzeba...Dodam, ze po takiej przekąsce pięknie zjada wszystko co mu się daje
      w domku do jedzenia. Zresztą oblizuje wszysko co spotka i tak jak przeczytałam
      wcześniej, bardzo gustuje w suchej karmie dla psa, a już frykasem jest jak uda
      mu się zwinąć Wikuni Denta sticka!!! Taki już jest ten nasz Malutki Skarbuś!
      Pozdrawiamy.
      • elag3 Re: najadl sie piasku 09.06.06, 10:16
        Jedyne co może mu grozić to robaki, obserwuj czy nie ma owsikow i poproś w razie
        czego o recepte na Pyrantelum albo coś w tym stylu. Dzieci rożne świństwa jedzą.
        Jak byłam mała to robiłam tłuczkę z bombek na choinkę, z której potem tworzyłam
        jakieś dzieła a co nie wykorzystałam zsypałam do fiolki z zestawu dla małego
        lekarza no i zarzył to mój młodszy brat. Siostra płukała mu buzię prysznicem on
        ryczał ja też ale w sumie nic mu nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka