Dodaj do ulubionych

nie siedzi....:(

19.06.06, 21:20
Witajcie,
moja córcia skończy 23 czerwca 8 miesiecy i nie siedzi samodzielnie.
Posadzona przechyla sie na boki. Wiem,że dzieci róznie sie rozwijają.
Poczekać cierpliwie?
Obserwuj wątek
    • wielorybka Re: nie siedzi....:( 19.06.06, 21:33
      poczekać
      • majan2 Re: nie siedzi....:( 19.06.06, 21:44
        Moaj dzisiaj skonczyla 8 miesyc i tez jeszcze nie siedzi. neurolog, ktory z
        innej okazji widzial ja 4 tygodnie temu powiedzial, zeby sie nie przejmowac, ale
        ja sie ciut martwie.
      • shine70 martwię sie trochę... 19.06.06, 22:46
        Oj dzieki dziewczyny, ale jednak troszke sie martwię.zaczekam jeszcze miesiąc i
        pójde do neurologa. Fakt faktem moje dziecie było leniuszkiem i bardzo nie
        lubiło leżeć na brzuszku. Zmieniło sie to gdzies miesiąc temu. Teraz fika, że
        aż miło. Ech.......
    • zona_mi Re: nie siedzi....:( 19.06.06, 22:36
      Poczekać smile
    • dziwna8 Re: nie siedzi....:( 19.06.06, 22:41
      Moja córcia zaczęła samodzielnie siedzieć jak miała jakieś 9 miesięcy. Nie
      martwiłam się , czekałam cierpliwie. Teraz ma 19 miesięcy i wszystko jest ok.
      Każde dziecko rozwija się inaczej. Lekarz tylko mówił żeby nie sadzać na siłę
      podpierając - np. poduszkami. Poczekać aż sama będzie siedzieć. Pozdrawiam!
    • moninia2000 Re: nie siedzi....:( 19.06.06, 22:47
      Hej!
      Nie martw sie kochana, kochane nie martwcie. Tak bywa. Nasza mala "powinna" juz
      niby sama stawac np., ale nic z tego... Itd, sa tysiace przypadkow i powoli
      wszystkiego sie ucza. TAk, to b.wazne, zeby nie sadzac na sile. Zobaczycie jak
      nagle same sie naucza!
      I beda to uwielbiac..
      BUzka, Moni
    • moops1 Re: nie siedzi....:( 20.06.06, 15:07
      Poczekać cierpliwie. Mój synek też nie rwał się do siedzenia, ale jak usiadł
      pewnego dnia przed skończeniem 9 miesięcy - to siedzismile
      Wiadomo że każda mama wolałaby żeby jej pociecha pokonywała wszystkie etapy
      rozwoju szybciej niż wolniej, ale lepiej powoli, a dobrzesmile
      • kiniak22 Re: nie siedzi....:( 20.06.06, 21:23
        nie macie sie czym przejmowac moja cora ma skonczone 7 miesiecy i juz sama siada
        z pozycju lezacej a kolezanki cora miala 9 miesiecy jak dopiero chwiejnie
        zaczynala wiec nie ma co porownywac tylko czekac i czekac bo kazde dziecko jest inne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka