ilona1111 04.07.06, 13:27 Jakiej firmy test ciążowy najwcześniej "wykrywa" ciażę? Większość wykrywa 6- dniowa ciażę, ale moze sa jakies "szybsze"??? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga55jaga Re: Test ciążowy 04.07.06, 13:32 które testy wykrywają 6 dniową ciążę? zawsze myślałam że takie testy wykonuje się po terminie spodziewanej miesiączki. Jedyne co "wyłapuje" najszybciej ciążę to badanie z krwi na betę i to też zapewne dopiero po więcej niż 6 dniach od poczęcia Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Test ciążowy 04.07.06, 13:35 hehe skoro test z krwi pokazuje ciążępo 10-11 dniach od owu to napewno test sikany nie pokaże jej wcześniej zresztą test robi się w dniu lub po niu spodziewanej @ bo jak wyjdzie pozytywny przed terminem @ a ta przyjdzie to co wtedy- a tak też bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: Test ciążowy 04.07.06, 15:43 W aptekach sa dostepne pre-testy,w ktorych jest napisane,ze wykrywaja ciaze 6 dni od poczecia! Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Test ciążowy 04.07.06, 15:51 hahaha napisane jest i potem w błąd wprowadza dziewczyny - robią test wynik negatywny - imprezka a potem pytanie - piłam,ćpałam, jadłam prochy itd w pierwszych tyg ciąży - czy to zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś