joanon 07.07.06, 20:18 od wczoraj boli mnie jedna pierś (caly czas karmię piersią)co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakrzysia4 Re: ból piersi 07.07.06, 20:54 może zapchane kanaliki-masaż, okłady zimne-gorące i ew,igła i przetykanie Odpowiedz Link Zgłoś
aczka Re: ból piersi 07.07.06, 21:54 Zastój pokarmu-przed karmieniem ciepły okład, po karmieniu chłodny. Przystawiaj częściej do tego cyca. Jak przyjdzie gorączka, to weź paracetamol. Ja sobie jeszcze przyłożyłam mrożony liść kapusty (mam dużo pokarmu), ale to zmniejsza trochę laktację. Lepiej nie masować. Pozdrawiam i wiem, jaki to ból... Odpowiedz Link Zgłoś
blesa1 Re: ból piersi 08.07.06, 13:42 Wiem. Znam. Boli jak cholera. Przystaw dziecko na jak najdłużej. Ile ma siły to niech ciągnie. Będzie mu słabo leciało, bo jest zastój, ale dziecko da radę. Przykro to pisać, ale najlepiej głodne, wtedy bęzdzie ze zwiększoną siłą ssać. To najlepsza recepta. Trzy razy w ten sposób nie dopuściłam do zapalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: ból piersi 10.07.06, 05:05 tez to niedawno przerabialam, powinno przejsc w ciagu 48 h Odpowiedz Link Zgłoś
madziaz Re: ból piersi 10.07.06, 12:16 Zajrzyj na forum Karmienie piersią. Temat jest wałkowany w co dziesiątym wątku. Rady są bardziej konkretne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś