magda_wojciechowska 08.07.06, 16:49 Dziewczyny, mam prosbe. Wyczytalam w jednym poradniku, ze noworodek powinien spac w koszyku, a dopiero po jakims czasie w lozeczku. Ile jest w tym prawdy i jak to bylo w przypadku Waszych maluszkow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwanka1977 Re: Lozeczko czy koszyk dla noworodka? 08.07.06, 18:13 Czesc! Z mojego doswiadczenia wynika, ze koszyk to niewypal, ale oczywiscie inna mama powie Ci co innegoU nas bylo tak:Z 2 miesieczna corcia wyjechalysmy do UK. Na poczatek kupilismy z mezem dziecku koszyk w Mothetcare.Okazalo sie, ze dziecku w tym ciasno.Nie znosila w tym spac.Moze noworodkowi wszytko jedno i oczywiscie jest malutki, ale wszytko zalezy od tego jak dlugo zamierzasz klasc dziecko w tym spac.Druga kwestia-kazde dziecko jest inne.Moja mala miala 4240 jak sie urodzila i 58 cm.Nie wiem czy jest sens inwestowac w koszyk na pare miesiecy max a potem w lozeczko...ja bym tego nie robila....szkoda kasy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_wojciechowska Re: Lozeczko czy koszyk dla noworodka? 08.07.06, 18:35 Bardzo dziekuje za rade. Odpowiedz Link Zgłoś